Зворушливі привітання з Водохрещем українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Водохрещем , ми підготували безліч гарних варіантів.

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Вітаю тебе з великим православним святом і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тебе буде завжди Боже благословення. Радості і світу тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем українською мовою

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

Вітаю з Богоявленням Господнім! Незважаючи на морози, християнська душа зануриться в ополонку, оздоровиться і очиститься. Бажаю духовної віри, світлих помислів і люблячих сердець.

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

У цей таємничий свято від усієї душі бажаю підняти очі в нічне небо і подумати про самому бажаному і сокровенне. Воно обов’язково збудеться, адже не дарма кажуть, що напередодні Водохреща все загадане виконується. Вітаю зі Світлим святом і бажаю сил духовних і фізичних на весь рік!

З Хрещенням Господнім! Натхнення, щастя, здоров’я, небесних і земних благ. Нехай все засмучення змиються водохресною водою.

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.