Зворушливі привітання з Водохрещем українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Водохрещем , ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

Хрещення Господнє – це світлий і чистий свято, нехай твоє життя буде такою ж, нехай удача не залишає, нехай рідні люди будуть поруч. Щастя тобі і твоїм близьким!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Настав самий незвичайний день в році Хрещення Господнє. В цей день вся вода набуває святу силу. Я від щирого серця бажаю тобі завжди мати найчистіші помисли в твоєму серці і щоб здоров’я твоє міцніло, як водохресний мороз. Нехай твоя душа зможе встояти від спокус. Нехай дурні думки будуть від тебе далеко, а віра дозволить завжди приймати правильні рішення. З Хрещенням Господнім тебе!

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Хрещення Господнє – це день, коли хочеться вітати близьких людей і бажати їм щастя. Хочу сьогодні побажати вам тільки найкращого, щоб ви ніколи не сумували, не переймалися, любили і були улюбленими, щоб ті, хто вас любить і розуміє, ніколи не змінювалися. Нехай Господь завжди живе у вашому серці, ніколи не залишаючи вас!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай на Ваш стіл завжди буде сповнений страв, здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, рідні та близькі поруч, а один вірним. Нехай ніякі негаразди і труднощі на шляху не лякають, а лише загартовують характер, зміцнюють силу і віру. Хочу побажати, щоб в будинку завжди був затишок і благодать, щоб довгоочікувані гості приходили, а недоброзичливці не знали туди дороги. Зі святом!