Зворушливі привітання з Водохрещем українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Водохрещем , ми підготували безліч гарних варіантів.

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю тебе з Хрещенням! Бажаю, щоб свята водичка принесла міцне здоров’я на весь рік! Нехай завжди на все будуть сили і енергія! І, звичайно ж, нехай для цього будуть гарний настрій, добрі думки і світлі почуття! Хай допоможе тобі Бог!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

Ми вітаємо вас із Богоявленням! Нехай ваше життя наповниться гармонією. Ми щиро бажаємо радіти кожному прожитому миті, щоб кожен день був радісним і світлим. Будьте добрішими і терпиміше до людей, вірте і сподівайтесь і Бог обов’язково вам допоможе. Не біда, що на вулиці мороз, він особливий і заморозить всі печалі і розчарування, а свята вода позбавить від недуг і додасть сили і впевненості. Будьте відкритими і діліться своєю любов’ю з оточуючими!

Бажаю в цей святий день щоб оздоровилися тіло, думки і душа. Щоб на світанку разом з цілющою водою змилися все погане, хвороби, смутку і переживання. Бажаю щоб серце відкрите було для добра, для віри, для Бога. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю тебе зі святом! Нехай Хрещення Господнє подарує відмінний настрій, адже цей воістину святе свято здатний творити чудеса! Бажаю радості в житті, величезних успіхів, неймовірних перемог і великих звершень! Щастя і везіння в новому році!

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю чистої водицею змити всі образи і негоди, бажаю з Божою поміччю жити благодатно і добротно.

Вітаю! Душевних і тілесних сил Вам бажаю! Нехай Ваша віра буде непохитною, а надія виправданою! Божого Вам вибачення і благословення на будь-які добрі справи. Нехай святість ніколи не покидає Вас, а Божий промисел направляє на шлях праведний.