Привітання з Водохрещем

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Водохрещем , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров'я. З Богоявленням Господнім!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

Ми вітаємо вас із Богоявленням! Нехай ваше життя наповниться гармонією. Ми щиро бажаємо радіти кожному прожитому миті, щоб кожен день був радісним і світлим. Будьте добрішими і терпиміше до людей, вірте і сподівайтесь і Бог обов'язково вам допоможе. Не біда, що на вулиці мороз, він особливий і заморозить всі печалі і розчарування, а свята вода позбавить від недуг і додасть сили і впевненості. Будьте відкритими і діліться своєю любов'ю з оточуючими!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю добрих знаків понад, славних днів, міцного здоров'я і благодаті, згасає віри, великих надій, справжнього щастя і любові справжньої.

Сердечно вітаю вас із святим святом Хрещення (Богоявлення) Господня! Сьогоднішнє свято - це дар Божої благодаті і щирої молитви всім нам. У ці святкові дні всі ми принесемо додому велику святиню - Водохресну воду, доторкнемся до неї, причастимося її та окропив свої житла. З молитвою на устах і в серці і з думками про те, які наші власні кроки приведуть до очищення від гріхів і до духовного зростання, зробимо крок ми в водохресну воду, як ступив колись у води Йордану Ісус Христос. Щиро бажаю всім через Велику Водохресну Святиню зміцнити совю віру, очистити серця і помисли, і знайти благодать Боговленія!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов'ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Щиро вітаю з Хрещенням Господнім! Від душі бажаю, щоб Бог постійно зберігав тебе і твоїх близьких від бід і будь-яких неприємностей. Нехай в твоєму житті буде побільше радісних подій. У цей чарівний і божественний день від усього серця бажаю любові, добра, миру, постійного благополуччя, прекрасного майбутнього, богатирського здоров'я, душевного спокою, успіхів, удачі, везіння.

Нехай здоров'я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з'явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Вітаю з прекрасним святом - Хрещенням Ісуса Христа! Нехай твій океан життя буде нескінченно щасливим, без сильних хвиль і потрясінь, але і штилю тобі я теж не хочу! Нехай завжди буде головне, що повинно бути в житті, - любов. Чи не розслаблюйся і не спочивай на лаврах. Бажаю багато сил для роботи і відпочинку, а також доленосних зустрічей і яскравих подій.

Ось і настав священний і чарівне свято - Хрещення Господнє. Прийміть найщиріші вітання! Нехай свята вода осяє життя новими успіхами, приємними сюрпризами, міцним здоров'ям і благополуччям. Нехай кожен день буде сповнений радістю, успіхами в справах, посмішками і щасливим сміхом.

Хрещення шанують так само, як Різдво Христове. Відзначають його особливими молитвами, святою водою і купанням в священних купелях. У цей чудовий день бажаю вам душевної гармонії, збереження віри і дотримання засад. Миру і добра вам!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай свята водиця змиє всі гріхи і печалі, нехай світлий образ Господа осяє твоє серце добротою і любов'ю. Бажаю миру і благополуччя, бажаю душевного спокою і щастя, бажаю серцевої відради і радості!

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!

Нехай водохресна вода зцілить, зміцнить як тіло, так і віру. А якщо прийнято рішення пірнути в ополонку, бажаю гігантської сили духу. І нехай всі печалі, хвороби, досада і розчарування змиються святою водою. Вітаю з великим Християнським святом, з Богоявленням Господнім.

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров'я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров'я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Від щирого серця вітаю з Хрещенням! Цей воістину особливе свято нехай подарує всім мирного неба і ваші серця сповняться вірою!

Вітаю зі світлим святом Хрещення! Нехай в цей день твої помисли будуть чистими, стан душі - як у заново народився, і нехай все погане обходить стороною. А цей стан нехай таким і залишається. Ні про що не турбуйся, не шкодуй і не переживай, вір лише в краще, а Бог обов'язково тобі допоможе!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров'я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов'язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Нехай Бог пошле тобі здоров'я, щастя і благополуччя. Нехай твоя сім'я живе в радості й достатку. Вітаю з Хрещення Господнього!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай ангел не залишає і зберігає від усіх негараздів. Всіх благ вам земних і небесних.

Вітаю тебе зі святом Хрещення Господнього і хочу побажати, щоб відбувалося все тільки найкраще. Нехай сама доля готує тобі чудові подарунки, нехай на дорозі, якою ти йдеш, не виникає перешкод, нехай ті, хто тебе любить і вірить в тебе, ніколи не розчаровуються, щоб життя було сповнене любові і радості!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю знайти крила свободи і любові, радість щастя і натхнення. Нехай з цим святом додасться сил і здоров'я, нехай стане міцнішим віра і яскравіше - надія душі. Бажаю всіх благ і добра в твоєму житті!

Вітаю з Хрещенням Господнім. У цей день хочеться побажати залишити за спиною образи і дурні слова, сварки і грубі вчинки. Нехай в життя прийде щастя, теплота рідних сердець, розуміння і любов, легкість, надія і благополуччя.

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

З Хрещенням, матуся. Нехай Бог простить всі гріхи. Нехай свята водиця змиє всі недуги. Бажаю тобі здоров'я, миру, радості і щастя. Нехай з цього дня твоє життя виключає печалі і втрати. Мама, будь завжди сповнена сил. Живи з любов'ю на серце.