Привітання з Водохрещем

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Водохрещем , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров'я. З Богоявленням Господнім!

Всіх християн і прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей морозний зимовий день хочу побажати богатирського здоров'я, внутрішньої сили, душевного спокою, доброти і співчуття!

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай з цим святим православним святом, в твій будинок увійде благодать Божа!

Сьогодні, коли за вікном ядреная холоднеча і пронизливий вітер, нам радісно, ​​тепло і спокійно. Адже Хрещення Господнє - дуже древній, добрий і символічний церковне свято. Нехай в ці суворі морози тепло Божої благодаті, відігріє наші прозябшій в мирську суєту душі.

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров'ям.

У день Хрещення Господнього від чистого серця хочу побажати радості і великого щастя, небесної благодаті і щирості почуттів, добрих діянь і умиротворення душі, світлої любові близьких людей і згасає надії.

Вітаю з Хрещенням і бажаю не цокотеть зубами і не мерзнути, а як дельфін прям в ополонку і назад. І нехай водиця наповнить тебе силами могутніми і здоров'ячко міцним, нехай все погане відстане від тебе навік, а щастя і удача прилипне, як п'явка.

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Вітаю зі святим святом Хрещення Господнього. Цей день дає всім додатковий привід подякувати Богові за все, що у нас є. Нехай Батько наш небесний дарує Вам здоров'я, мир, довголіття, віру і благословення у всіх починаннях. Вітаємо зі святом!

Нехай повниться дім твій святом і хорошим настроєм! Нехай і не сниться печаль, не турбують негаразди, а Бог тобі дарує безмірне щастя. Так багато хочу я тобі побажати, але найголовніше: будь мудрим і сильним, як ангел небесний і для улюблених будь добрим і чесним. Нехай Господь благословляє на добрі справи і рукою направляє на шлях праведний! Ти йому за це вірою і добром служи. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з чистим святом Водохреща! Нехай студена вода змиє всі біди і печалі, наповнивши думки добром, світлом і надійної! Нехай міцний мороз подарує силу, а віра допоможе стати гармонійним, відданим і турботливим чоловіком!

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров'я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

Вітаю тебе зі святом Хрещення Господнього і хочу побажати, щоб відбувалося все тільки найкраще. Нехай сама доля готує тобі чудові подарунки, нехай на дорозі, якою ти йдеш, не виникає перешкод, нехай ті, хто тебе любить і вірить в тебе, ніколи не розчаровуються, щоб життя було сповнене любові і радості!

Поспішаю вас привітати з великим Хрещенням! У цей зимовий ранок відлиньте всі погані помисли, випийте святої води і відчуйте прилив нових сил. Пам'ятайте, що Господь з вами, завжди допоможе і захистить від бід. Не втрачайте своєї віри і несіть добро!

З Хрещенням Господнім, щасливого і радісного життя, пишноти і райдужних надій бажаю тобі від щирого серця!

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров'ї!

Вітаю зі святом Хрещення Господнього! Нехай в цей світлий день у вашому домі панує злагода і розуміння, любов і всепрощення, турбота і теплота. Хочу побажати світлої дороги в вашому житті, щоб ніякі перепони не могли перешкодити. Любіть і цінуйте все те, що у вас є. Зі святом!

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров'я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти!

Тисячі свічок горять у храмах для того, щоб висвітлити Велике свято Водохреща в зимовій ночі, тисячі вод висвітлені в цей зимовий вечір для того, щоб господь вилив на людей благодать. Подарував людям можливість спокутувати свої гріхи і порадіти тому, що в їх житті буде багато цікавого, світлого, яскравого і незвичайного. Адже красивою життя ми робимо собі самі, і тільки вищі сили дають нам благодать для того, щоб нарешті наважитися на цей вчинок, не дивлячись на всі підступи долі, яка може бути і підступною, і злий, і жорстокою. Нехай в цей прекрасний Водохресний вечір кожен відчує тепло і радість буття, нехай багато світлого, чистого і благополучного увійде в їхнє життя і нехай всі життєві випробування не ламають вас, тому, що божа милість може бути великою і може пролити своє світло на самих зневірених людей на планеті.

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

В день хрещення нехай Бог залишить поруч з дитиною одного зі своїх ангелів, який буде оберігати долю цієї дитини! Береже вас Господь!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов'ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Нещаслива любов, немов бур'яни молоде рослина, огортає своїми лещатами, не даючи дихати яскравим і свіжим повітрям, перекриваючи кисень і не даючи прекрасного бутона розпуститися. Нехай в день святого Хрещення вона буде змита і зруйнована, витече разом з далекими водами в підземеллі і залишиться там назавжди. Нехай кожна сльозинка про кохання перетворитися для тебе в маленьку перлину або прекрасний діамант, нехай кожне слово жалю про любов обернеться для тебе мільйонами шанувальників і добрих слів, сказаних на твою адресу, і нехай любов стане для тебе найкрасивішим і яскравим дивом на світлі, прекрасним , немов світло далеких зірок, міцної, як Водохресні морози і блискучою, як Водохресний сніг. А ти будеш відчувати себе в ній, немов холоднокровна красива рибка в холодних водах, звичних і приємних для цієї істоти.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей яскравий і чистий свято Господь наповнить вас здоров'ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі. Зі святом!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

У світле свято Хрещення Господнього побажати хочу очищення душі і серця від поганих помислів і злих намірів, миру над головою і блага в будинку, доброго щастя і світлої любові, шанування і поваги, згасає надії і удачі.

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Бажаю в Хрещення Господнє відчути Божий подих, просочитися святістю і зрозуміти Його промисел! Нехай несвідомо прихована образа звільнить сьогодні твоє серце і наповнить світлом, теплом і добром, в чому тобі допоможе обмивання святою водою. А хрещенські морози лише загартують твоє тіло, дух і волю!

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров'я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Сьогодні велике свято - святе Богоявлення! У зв'язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!