Найкращі християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих християнських привітань з днем народження своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.

Вітаю з радісним і світлим днем ​​- з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина – це ти. З Днем народження. Нехай Бог благословляє і висвітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне щастя і добрим діянням. Нехай в твоєму домі будуть здравіє, благополуччя і лад.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

У втішний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим – твоє серце.

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Вітаю з днем ​​народження. Нехай в цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’яким, і чистою буде душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, здійснювати тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і надії на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай в твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої і мирного життя!

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!