Найкращі християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих християнських привітань з днем народження своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодаті життя. Бажаю трепетною любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай твоя душа буде чиста, немов роса, а серце нехай осяває любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Посміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасне життя!

Зі святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі добрі діяння обов’язково винагороджуються!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був справжнім! Молитовно вам бажаємо милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, нехай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всі добродійства Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далекий схід від заходу! Вихваляйте все чин Господа, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, на Бога покладаючись, і несіть Господу на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий його не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбутися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

У цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого, в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем ​​народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і найчистішою любові, яка постійно буде надихати тебе на благі і добрі справи.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Християнські привітання з днем народження до сліз

Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої енергії!