Привітання з днем народження християнські

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з днем народження християнські , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Свічка не гасне, зміцнюється надія, Нехай радість буде в серці і блаженний мир, Завжди нехай будуть білосніжними одягу, Щоб в трубний годину Господь покликав їх на весілля.

Вітаємо тебе з днем ​​твоєї появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов'ю, світлом і теплом.

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З Днем народження!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров'я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров'я, світлими помислами!

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров'я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров'я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов'ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Вітаю з чудовим днем ​​народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю многії літа блага і удачі, міцного здоров'я та істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди зберігає тебе від лиха і зла.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров'я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

В чистий і світлий твій день, в свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоб Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб твій добрий твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Нехай Господь благословить вас Господь в День вашого народження! Нехай ваша молитва, як пісня звучить і закликає всіх вірити в Бога! Нехай втомлений дух молитва підбадьорить, і пошле надію в серці! Нехай в ваше серце Бог мудрість вкладе, розуміння, розуміння, бачення, щоб ви могли легко виконати все те, що Всевишній вам визначив в житті земному! І нехай Господь своєю ніжною рукою вашої душі торкнеться, і вкриє від негараздів і печалей! Нехай ваше ранок починається з молитви, а вечір також проходить в зверненні до Бога! Нехай кожен день наш Спаситель оновлює милість свою для вас! Нехай любов Христа вас міцно обіймає і дарує вам впевненість в завтрашньому дні!Нехай господь Бог відкриє для вас свою скарбницю і обдарує достатком земних благ! Так наповнить вас Бог радістю і миром, щоб надія ваша невпинно зростала за допомогою сили Божого Духа!

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Вітаю з радісним і світлим днем ​​- з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, коли на світ з'явився добрий чоловік. Ця людина - це ти. З Днем народження. Нехай Бог благословляє і висвітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне щастя і добрим діянням. Нехай в твоєму домі будуть здравіє, благополуччя і лад.

Бажаю тобі в цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров'я та здійснення всіх найдобріших заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем ​​стає тільки сильніше, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

Вітаємо з Днем Народження, і бажаємо вам статечними кроками, за допомогою Божої, йти правильним шляхом і не звертати з нього на криву доріжку! З Богом ваш шлях буде квітучим і пахучим, схожим на райський сад! Віруйте, що Господь все бачить, знає і розуміє, і нехай ваша віра буде непохитною! Бажаємо вам новий день починати з щирої молитви, і закінчувати його, так само звертаючись до Бога! Не зраджуйте своїх переконань, не піддавайтеся спокусам, які переслідують нас на кожному кроці, не опускайте рук, навіть у важкі часи! Нехай віра в Бога допоможе вам подолати труднощі і перепони, нехай ваша душа завжди буде відкрита для праведних справ! Добра вам в душу, спокою на серці, достаткув будинок, і тілесного здоров'я! Так буде віра ваша глибока і чиста, та будуть думки ваші світлі і щирі, а дорога життя нехай буде рівною!

Нехай осяє твою душу світла надія, нехай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю тебе з днем ​​твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і нехай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров'я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі храни віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди висвітлює твоє життя. Вітаю тебе з днем ​​народження!

Нехай благодатним залишається завжди твій життєвий шлях, нехай Бог береже тебе від бід і злих намірів, нехай в цей світлий день твоєї душі - в день твого народження, ангел направить тебе на істинний шлях щастя і любові. Бажаю миру і поваги, діянь на благо суспільства і щирої вдячності серця за подароване життя.

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім'ї, фортеці віри і душевного спокою!

Улюблений син Отця Небесного! З Днем народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам забратися на вершину істинної любові, йти завжди тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле поновлення! Бажаємо вам благ від щирого серця, здоров'я без міри, гараздів земних, задоволень і радощів! Хай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-хранитель від бід і хвороб! Нехай свічка вашої віри ніколи не згасне, нехай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просите і отримаєте! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний мир! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину вашої земної, Господь вас запросив на небесний бенкет!

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров'я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

День Народження - свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров'я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов'ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Нехай благословить вас Господь на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг тріумфувати над мирськими печалями! Нехай благословить вас Господь на вірне йому служіння, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай благословить вас Господь на справу добре, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров'я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться за допомогою Божої! Вірте, сподівайтеся і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже знаходите перемогу! З Днем народження!