Гарні християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Наш сайт заощадить вам час, на пошук сучасних християнських привітань з днем народження у прозі, ми підготували безліч гарних варіантів.

З Днем народження! В цей день хочемо вам побажати радості і щастя, без меж! І нехай з вами завжди буде підтримка Всесильного господа Бога, в усі часи, і в радості, і в горі, і вдень, і вночі! Бажаємо вам пізнати смак всіх земних задоволень і зазнати всіх земних чудес! Бажаємо вам дізнатися Божественну силу любові! Тільки добро й милосердя Господнього нехай супроводжує вас в цьому житті до кінця днів! І нехай мир Божий наповнює ваше серце добром і вірою щодня! Благословення вам, терпіння, смирення, натхнення, здоров’я, довголіття, радості, поважності, миру, добра, любові! Бажаємо вам у всіх своїх шляхах і дорогах життя продовжувати пізнавати нашого Творця, і він неодмінно направить вас на вірний шлях, у разі, якщо ви оступитеся! Тримайтеся правди з тими, хто Господа кличе від чистого серця! Нехай разом з Всевишнім ваша душа назавжди позбудеться тривог і печалей!

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі храни віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди висвітлює твоє життя. Вітаю тебе з днем ​​народження!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Вітаю тебе! Нехай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої усмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог і твій добрий і уважний ангел!

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!