Красиві Різдвяні привітання українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук сучасних Різдвяних привітань у прозі, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров’я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб це світле свято приніс в Ваш дім радість і тепло, Божу благодать, мир і затишок. Нехай частіше зустрічається добро, а Ваша зірка вказує шлях в найтемніші часи. Нехай Господь оберігає Вас від негараздів, дарує щастя та любов!

Коли згасне світло різдвяним вечором і заблищить зірочка на небі, коли весь будинок наповниться умиротвореною тишею, і світло гірлянд святково засяє, тоді почнеться магія Різдва. Згадуй це таїнство, коли суєта життя буде зводити тебе з розуму.

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Привітати на Різдво

Різдвяні привітання українською мовою

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Мій коханий чоловік. Хочу привітати тебе з Різдвом. Ти – віруюча людина, тому я впевнена, що з Божою допомогою ти досягнеш всіх своїх цілей. Нехай всі негаразди пройдуть стороною, а удача завжди буде в твоїх руках. Мій дорогий, я тебе дуже люблю і бажаю тобі здоров’я. Щастям і коханням я тебе забезпечу сама, головне- ти не хворій. Я тобі бажаю продуктивного і успішного року. Нехай всі твої намічені плани реалізуються, і ти почнеш більше часу проводити зі своєю родиною. Сподіваюся, що бажання, яке ти загадаєш сьогодні, обов’язково збудеться. Я люблю тебе, найкращий чоловік у світі. Дякую Богу за тебе. Я найщасливіша з тобою, і з кожним днем ​​стаю ще більш щасливою. З Різдвом, дорогий!

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

Чарівного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути щирим і чесним, спокійним іврівноваженим, турботливим, надійним і незламним!

Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов’ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!