Красиві Різдвяні привітання українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук сучасних Різдвяних привітань у прозі, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!

З Різдвом Христовим, бажаю тобі захоплюючій життя, приємних відкриттів і віри в краще!

Нехай різдвяний стіл ломиться від скоромної їжі, а шлунок наповнюється смакотою швидше, ніж душа – благодаттю!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Нехай Різдво Христове принесе в твій будинок багато радості, добра і щастя! Нехай це чудове свято буде наповнений посмішками близьких людей, теплими зустрічами і відчуттям повної гармонії! Нехай Господь завжди оберігає тебе і твою сім’ю!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво – найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

Улюблений! Я вітаю тебе з самим добрим і казковим святом Різдва Христового! Я вірю, що бажання, загадані в цей день, виконуються! нехайце свято принесе в наші з тобою стосунки взаєморозуміння, гармонію, щастя, а любов стане ще міцніше!

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю, щоб це світле свято поселив у душі добру надію, а в будинку залишив велике щастя.

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров’я всієї сім’ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

З Різдвом Христовим я всіх вітаю! В цей потаємний годину я вам всім бажаю, бути благословенними, здоровими, щирими і чистими перед друг – іншому. Щоб в кожній родині і будинку панував мир і спокій, а чудо було гостем частим! Любіть, цінуйте і радійте життю тут і зараз. І нехай в нашому світі добро завжди перемагає зло і у нас над головою буде яскраве сонце надії і мирне небо. З Різдвом Христовим всіх нас!