Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих Різдвяних привітань своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Колеги, прийміть мої щирі вітання з Новим роком! Це один з найсвітліших і душевних свят, тому нехай у серці у кожного живуть найдобріші почуття. Нехай стануть реальністю давно задумані мрії. В житті будуть тільки позитивні моменти, радість і турбота близьких. Нехай все засмучення кануть в минуле, а майбутнє буде безхмарним і райдужним. Будьте щасливі!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Мила бабуся, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу, щоб душевне тепло тебе не покидало, щоб щастя в серці вічно розквітало, щоб світле свято приніс благо і радість, щоб яскрава зірка небес залишила для тебе добру надію і любов.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Бажаю світлого і чарівного Різдва Христового. Нехай виконуються всі мрії і бажання. Будьте радісними і щасливими!

Дорога моя людина! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай Господь оберігає тебе на життєвому шляху. Милий, коханий, найкращий, я бажаю, щоб в цей прекрасний день, коли народився Спаситель, справдилась твоя заповітна мрія. Цілую і обіймаю.

З Різдвом! Нехай щасливі моменти розфарбують твоє життя, як золотисті сонячні відблиски розписують морозні візерунки, нехай заповітні мрії виконуються швидше, ніж тане сніжинка в теплій долоні, а серце нехай захоплено б’ється в такт снігопаду!

Кохана, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. Нехай в це світле свято тобі посміхнеться щастя, нехай моя любов зігріває тебе завжди. Я хочу, щоб цей день ми провели разом, і він запам’ятався б нам назавжди. Зі святом!

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя! Бажаю всім вам радості і втіхи в новому Новому році, фортеці сил, благоденства і здоров’я!

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в житті буде все чудово, хай вистачає сил на все хороші справи. Бажаю затишного і радісного свята, щасливою і дружної сім’ї, вірною і доброю удачі на життєвому шляху.

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!