Привітання на Різдво

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання на Різдво , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З Різдвом! Янголята сьогодні торжествують, тим самим наповнюючи наші душі оптимізмом. Бажаю тобі вловити їх посил і осідлати хвилю радості, щоб потім всіх оточуючих своїм світлом освітлювати!

У цей святий день, дозволь побажати тобі найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Нехай в твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!

Хочу, щоб в Новий рік і Різдво в Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнялися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило із завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб несли Ви гордо життя всієї обладунки!

Різдво - це чудова нагода для нових починань. Швидше доїдай пиріг з різдвяного гусака, роби крайню затяжку, запиваючи алкоголем, бери гантелі - і починай нову здорове життя. Завтра. Або може післязавтра. А сьогодні, хай живе Різдво!

Різдво Христове - неймовірно світле свято, тому я бажаю, щоб твої помисли і вчинки завжди були такими ж чистими і світлими! Бажаю, щоб Господь благословив тебе і оберігав від усіх бід! Хай щастя завжди панує в твоєму серці, а віра в - душі! Бажаю всіляких гараздів, удачі та достатку!

З Різдвом! У цей чарівний день нехай Ангел візьме Вас під своє крило і вбереже від всякого зла, горя і негараздів. Нехай завжди буде радісним настрій, щасливими і здоровими Ви і Ваша сім'я. Нехай в цей день життя перетвориться в казку!

Привітати свою команду, своїх кращих колег я бажаю з божественним святом Різдва Христового. Побажаю добробуту у ваших родинах і збереження домашнього вогнища. Не втрачайте азарту і завзяття до нашої роботи. І бажаю енергетично зарядитися світлом, що виходить з небес.

Нехай великий і світлий дух Різдва наповнить твоє життя прекрасним почуттям радості і свята. Бажаю благополуччя, успіху і здоров'я. Нехай твій небесний захисник ніколи не дрімає і завжди буде поруч в скрутну хвилину. Нехай буде побільше щасливих годин, проведених в колі надійних друзів, і поменше тих найважчих хвилин. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров'я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з чарівним святом Різдва!Нехай це свято подарує тобі багато веселих, щасливих хвилин, і прекрасний настрій, енергія і бадьорість збережеться на весь рік!

Вітаю з Різдвом. Нехай світло надії не згасне, нехай в будинку оселиться щастя, а в серці завжди живе любов.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю яскравого мерехтіння щастя душі, вічного сяйва доброї надії, велике і чисте кохання в серці.

Щасливого Різдва Христового! Бажаю щастя, любові і радості. Нехай здійсняться всі мрії і бажання!

З Різдвом Христовим! Постараюся своїми словами показати наскільки я щиро бажаю тобі всього самого найкращого і світлого. Бажаю сподіватися на небесні сили не тільки в годину потреби, але і в радісні моменти згадувати проних. З божою допомогою, а також завдяки власним силам нам підвладне все. Бажаю відчути контроль над своїм життям на собі і втілити задумане.

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Сьогодні християни всього світу відзначають велике і світле свято - Різдво! Навіть природа славить Спасителя яскравим сонячним світлом, а люди зустрічають один одного посмішками. Бажаю тобі тепла, добра, любові, спокою, достатку! Зі святом!

Вітаю тебе мій коханий, дорогий і коханий чоловік! Нехай цей день Різдвяних свят, наповнить всю нашу життя казковою та чарівною атмосферою. Бажаю тобі, як казкового богатиря, перемагати будь-які складності, долати будь-які труднощі і без розуму любити свою улюблену принцесу. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Щоб у вас на столі були готові кожен день дванадцять страв, ангели вас охороняли, а яскрава зірка не дозволяла зійти з правильного шляху і допомагала відшукати добрих людей.

Сьогоднішнє свято - символ перемоги добра над злом, провісник радості і щастя. Бажаю вам, щоб світло Віфлеємської зірки наповнив життя любов'ю, миром і благополуччям.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров'я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

З Різдвом Христовим, улюблена. Ангел мій, бажаю тобі світла радості і величезного щастя в житті. Нехай кожен твій день буде таким же чудовим, як і ти сама. Я бажаю нам з тобою красивого початку нової історії нашої любові, яка почнеться саме сьогодні. І нехай це Різдво буде добрим, веселим і чудесним.

Сьогодні Різдво - один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет - то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов'язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Нехай в день святого Різдва ваш будинок прикрасять яскраві кульки радості, горять свічки щастя, іскряться гірлянди любові, виблискують вогні достатку, а дзвіночки міцного здоров'я дзвінко передзвонюються. Збережіть це святкове оздоблення і атмосферу добра і затишку на цілий рік. Щасливого Різдва!

Бажаю тільки радісних моментів і Божого благословення в це чудове свято! Нехай в серці завжди панує любов, в душі - спокій, а в будинку - затишок і тепло! Нехай всі твої найзаповітніші бажання і мрії Господь допоможе втілити в життя!

У світле свято Різдво, я бажаю просвітлення і сімейного гармонії в родині, вечері з рідними і милою балаканини, трохи святкової метушні і, звичайно, щастя .. З Різдвом Христовим.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров'я і великої любові серця.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель - Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом. Бажаю загадати в цю чарівну ніч найпотаємніше бажання. Воно обов'язково збудеться. Бажаю вірити в чудеса і казку. Щоб навколо оточувало добро, а кожен новий день дарував впевненість і чудовий настрій для підкорення нових цілей. Миру в сім'ї, в душі і незабутніх емоцій!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Благородного, галантного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю мудрості, бадьорості, сили, натхнення, перспективи у всіх починаннях і рідних людей поруч.

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом - Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім'я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!