Привітання на Різдво

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання на Різдво , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

В цей чудовий день я хочу привітати тебе з Різдвом Христовим і побажати, щоб в твоєму житті завжди було місце чуду і вірі в диво. Нехай виконуються навіть найсміливіші бажання, нехай удача супроводжує всім твоїм справах, і нехай твоя голова часом паморочиться від успіху. Живи повним життям і кожен свій день починай з посмішки!

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя!

Дорогі колеги, в це світле свято Різдва Христового від щирого серця хочеться побажати вам - душевного заспокоєння в житті, гармонії у відносинах, стабільності в сім'ї і успіхів на роботі. Будьте здорові, щасливі, активні, наповнені радістю і благополуччям!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю всього самого доброго, всього самого радісного в житті. Нехай зірки в небесах сяють яскраво, нехай любов в серці живе вічно, нехай щастя в житті присутній постійно. Бажаю кожен день починати з теплої надії, а завершувати - з відрадою душі.

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

Кожне свято Різдва Христового приносить чудові миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Нехай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання всіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла. Дякуйте Господу і любіть один одного!

Я вітаю тебе з Різдвом Христовим і залишаю теплі побажання любові, гармонії, миру та щастя. Нехай в твоєму серці завжди живе надія, нехай буде життя повне чудес і доброти.

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

Вітаю з Різдвом Христовим. Це не просто свято - це справжнє зимове диво. Бажаю в різдвяну хуртовинну ніч загадати найзаповітніше бажання і щоб воно швидше збулося. Бажаю не знати горя і печалі.Щоб в житті було побільше прекрасних і казкових моментів, адже в душі ми всі діти. Багато-багато щастя, зустрічати кожен день з посмішкою.

Моя дорога хресна, з Різдвом вас! Всім серцем бажаю вам здоров'я, спокою на душі, завжди мати час для відпочинку і берегтися від поганого! Нехай сварки і печалі ніколи вас не турбують!

Вітаю зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра і достатку в кожен дім! Нехай самі радісні почуття переповнюють душу в цей чудовий день! Хочеться побажати тільки добрих чудес, неземного щастя та здійснення всіх благих бажань!

Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з чарівним святом Різдва!Нехай це свято подарує тобі багато веселих, щасливих хвилин, і прекрасний настрій, енергія і бадьорість збережеться на весь рік!

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

З Різдвом! Бажаємо, щоб ви могли насолодитися кожним миттю в наступному році.

Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з чарівним святом Різдва!Нехай це свято подарує тобі багато веселих, щасливих хвилин, і прекрасний настрій, енергія і бадьорість збережеться на весь рік!

Різдвяні свята - це час подумати про душу. Нехай же у вашому житті не залишиться місце сумним думкам, а дні заповнюються справами і вчинками, що дарують виключно радість і щастя.

Нехай в цей день возз'єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Різдво - дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров'я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

Нехай в цей день хвороби і невдачі обходять стороною твій будинок. Нехай усмішка не зійдуть з твого обличчя і осіб твоїх близьких. Нехай золото наповнить до країв твій гаманець і більше його не покине. Нехай Господь обереже тебе і незримо направить до всіх твоїх життєвих цілей. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров'я і великої любові серця.

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Дорога моя людина! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай Господь оберігає тебе на життєвому шляху. Милий, коханий, найкращий, я бажаю, щоб в цей прекрасний день, коли народився Спаситель, справдилась твоя заповітна мрія. Цілую і обіймаю.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім'ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.