Привітання на Різдво

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання на Різдво , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З Різдвом Христовим. Нехай твоя любов збагачує тебе силами і вірою, нехай твоя доброта відкриває перед тобою дорогу до щастя і благополуччя.

Нехай нестримне, іскристе, чудове Різдво щедро поділиться з тобою своєю світлою доброї магією! І все бажання, не ділячись на можливі і неможливі, збудуться, як по легкому помахом казкової чарівної палички, даруючи всеосяжне щастя! Зі святом!

Сьогодні торжество, яке уособлює справжнісіньке диво - Різдво Христове! Бажаю з дитячою наївністю знову повірити в прості і зрозумілі чудеса, які відбуваються з нами щодня! Так ти зміцниш віру і силу, а потім зможеш згадувати і втілювати в життя більш вагомі бажання!

З Різдвом! Вітаю з світлим святом. Нехай новий рік наповнюється радістю і любов'ю.

З Різдвом Христовим! На очах твоїх, мама, хай не застигає від морозу сльозинка печалі і розчарування, нехай омине горе і брехня. Нехай свята вода змиє все те, що колись було зроблено або сказано не так, як хотілося. Зі святом, мама!

З Різдвом! Нехай Господь благословляє на добрі справи. Нехай свята проходять в сімейному і теплій атмосфері.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб це світле свято приніс в Ваш дім радість і тепло, Божу благодать, мир і затишок. Нехай частіше зустрічається добро, а Ваша зірка вказує шлях в найтемніші часи. Нехай Господь оберігає Вас від негараздів, дарує щастя та любов!

Нехай Різдвяний мороз заколи вас від бід, подарує сили винести всі життєві випробування і навчить смирення, любові і співчуття. З Різдвом!

Народження Христа - велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

З Різдвом! Нехай вас оберігає ангел-хранитель і наштовхує тільки на добрі справи. Здоров'я Вам і вашим дітям.

Нехай в Різдво Христове кожне серце наповнюється почуттями, щоб милосердям ми були сповнені і дарували лише добро.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю яскравого мерехтіння щастя душі, вічного сяйва доброї надії, велике і чисте кохання в серці.

Хочеться привітати зі святим святом Різдва Христового чудової людини і прекрасну жінку! Нехай світле свято осяє Ваш будинок своїм радісним світлом, нехай добро і віра ніколи не покидають вас, нехай Ваші найзаповітніші мрії збуваються, а затишна атмосфера завжди панує, як у Вашій душі, так і у Вашому домі!

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти - найкращий! Щасливого Різдва!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров'я, а для тебе - можливостей і щастя.

Христос народився! Славімо Його! Хочу побажати тобі в різдво, щоб любов оточувала всюди. Достатку - щоб стіл завжди був сповнений, рахунки по комуналці оплачені і залишалося на новенький смартфон і шубу.

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки - з щастям, любов'ю і радістю.

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров'я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

З Різдвом Христовим! Бажаю ніколи не відчувати образ і самотності, бажаю здобути більшу надію і віру в чудеса. Всіх добрих благ і міцного здоров'я.

З Різдвом! Нехай усі Ваші думки та бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Тепла і затишку у Вашій оселі. Щастя і здоров'я Вам і Вашим близьким!

У цю зимову пору, коли земля одяглася в білосніжну шубу заметів, а новорічний настрій наповнило душу хвилюючим очікуванням свята, я вітаю вас з Різдвом. Нехай ваші серця співають від щастя, душі наповнюються добром і милосердям, а в домі панують мир, любов, взаєморозуміння і достаток. Обов'язково згадайте сьогодні бажання, адже в цю казкову ніч воно обов'язково збудеться.

Улюблений син, я вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати йти дорогою благодаті до свого щастя, орієнтуючись по карті удачі і доброти. Бажаю міцного здоров'я, як січневий мороз, бажаю блискучих успіхів, як засніжені вулиці на сонці.

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння - в сім'ю, любов і радість - в серце, чуйність і щирість - в душу, щастя й удачу - в життя.

Бажаю, щоб у вашому домі завжди був: сміх, щастя, добро, світло, позитив і успіх. Повний гостинна стіл і, щоб кожен в душі любов придбав. З Різдвом!

Нехай це Різдво принесе в твій будинок світ, лад і затишок! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе і всю твою родину від бід! Нехай щастя буде панувати в твоїй душі, а любов - в серці! Бажаю всіх благ в цей чарівний вечір!

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

Чарівного свята і барвистого настрою бажаю вам сьогодні, душевних подарунків, посмішок і незабутніх епізодів. Світлих вам благ і нехай улюблені будуть поруч, огортаючись разом сніжним щастям і доброю казкою, яка крутиться всюди. З Різдвом!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне - вір в диво!

Нехай в це Різдво в вашому домі зародиться справжнє щастя, яке буде рости і множитися, давати добрі плоди, любов і благополуччя. З Різдвом!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю, щоб на небі запалювалися яскраві зірки удачі, щоб в твоєму серці мерехтіли яскраві вогники доброти. Нехай це чудове свято створить для тебе справжнє диво, нехай твій ангел-хранитель вкаже тобі шлях до заповітної мрії. Бажаю жіночого щастя і вірного кохання.

Сьогодні світлий день і добрий. Бажаю, щоб Божа Благодать в цей день накрила кожну голову, щоб в душі запанував спокій і радість. Хочу побажати вам бути добрими і натомість отримувати чеснота. З Різдвом!