Привітання на Різдво

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання на Різдво , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З Різдвом Христовим, дорогі кума. Бажаю тобі здоров'я, щастя, краси, любові, надії, віри і удачі. Нехай в це свято твоє серце ще сильніше повірить в диво, і нехай це чудо неодмінно з тобою трапиться. Нехай ніколи не буде порожньо ні на твоєму столі, ні в твоєму гаманці, ні в твоєму серці. Живи щасливо і в достатку.

З Різдвом Христовим! Нехай до вашої оселі прийде чудо. Нехай здійсняться всі мрії, в будинку витає щастя, комфорт і любов!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю, щоб це світле свято поселив у душі добру надію, а в будинку залишив велике щастя.

Різдво Христове - неймовірно світле свято, тому я бажаю, щоб твої помисли і вчинки завжди були такими ж чистими і світлими! Бажаю, щоб Господь благословив тебе і оберігав від усіх бід! Хай щастя завжди панує в твоєму серці, а віра в - душі! Бажаю всіляких гараздів, удачі та достатку!

Мамуля, вітаю з Новим роком! Ти завжди переживаєш за сім'ю і дай Бог, щоб всі твої страхи були порожніми! Світлими і добрими побажаннями нехай наповниться будинок, господарство ладиться і ти посміхалася завжди!

У цей святий день, дозволь побажати тобі найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Нехай в твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім'ї - любові, в душі - спокою, в серці - віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху - надії, а в справах - успіхів без перешкод. З Різдвом!

Мамочка, вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати гармонії в твоїй душі, теплоти і добра в твоєму серці, благополуччя і щастя в твоєму домі, чарівних історій і теплих зустрічей в твоєму житті. Мамуля, нехай це Різдво перетвориться в радісне і світле диво в колі дорогих і близьких людей, наповнене яскравими моментами і чудовими митями!

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Нехай Різдво принесе в ваш будинок чудеса і чари. Повірте в казку і будьте по-дитячому щасливі!

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай світле свято буде навіяний життєвим натхненням і нотками любові, повітрям щастя і теплотою улюблених.

Чудову і милу жінку вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю завжди чудовою бути і чудовою, щиро вірити в свою мрію і добре диво, слідувати по життю дорогою щастя і любові, обдаровуючи близьких радістю та світлими надіями.

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум'я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов'ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Від щирого серця і від щирого серця вітаю відразу з двома чудовими знаменними святами - з Новим роком та святим Різдвом Христовим! Нехай буде тільки радісний настрій, удача і успіхи супроводжують постійно. Нехай добробут зростає з кожним черговим роком і зміцнюється впевненість у завтрашньому сприятливому дні. Бажаю, щоб здоров'я було чудовим, а життя щасливого і довгого! Нехай оточує вас тільки любов, взаємоповага і добро!

Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з великим святом - Різдвом Христовим! Нехай Ангел оберігає тебе від негоди і підказує правильні рішення. Бажаю тобі бути активною, бадьорою, здоровою і прожити довге, цікаву і веселе життя. Затишку, миру, радості і добра!

Саме привітання з Різдвом Христовим своїми словами наповнені тими почуттями і думами, які переповнюють вас зсередини.

Вітаю Вас зі Світлим святом Різдва Христового. Нехай у Вашому домі панує достаток і затишок, в родині буде мир і спокій. Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, а Ви будете щасливі і здорові.

Сердечно вітаю Вас з великим святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа. Христос народжується - славте! Бажаю вам різдвяної радості і допомоги Господа у всіх добрих справах, миру і благоденства!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім'ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Не сумуйте в скорботах і спокусах, а тіште себе надією на повсякчасну допомогу благодаті Божої, один за одного тяготи носіть зі смиренням і шануйте взаємною любов'ю й ласкавістю. Живіть в любові духовної і радості!

Нехай сьогодні Ваша посмішка стане ще красивішим, Ваші очі засяють від хвилювання, Ваша душа наповниться радістю і Різдво досягне Вашого серця. Щасливого Різдва, прекрасна!

Доню! Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у твоєму домі панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде повно любов'ю! Хай щастя і удача супроводжують тебе в усіх справах, а біди і невдачі проходять мимо! З різдвом, улюблена моя!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

Нехай в це Різдво в вашому домі зародиться справжнє щастя, яке буде рости і множитися, давати добрі плоди, любов і благополуччя. З Різдвом!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Сьогодні світлий день і добрий. Бажаю, щоб Божа Благодать в цей день накрила кожну голову, щоб в душі запанував спокій і радість. Хочу побажати вам бути добрими і натомість отримувати чеснота. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в твій будинок постукає казка. Нехай за столом зберуться близькі люди. Нехай твоє серце повірить в диво. Нехай твої очі засяють від щастя. Бажаю приємних різдвяних сюрпризів. Бажаю здоров'я, любові, душевної теплоти і всіх добрих благ.

Щасливого Різдва Христового! Бажаю щастя, любові і радості. Нехай здійсняться всі мрії і бажання!