Привітання на Різдво

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання на Різдво , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Христос народився! Славімо Його! Хочу побажати тобі в різдво, щоб любов оточувала всюди. Достатку - щоб стіл завжди був сповнений, рахунки по комуналці оплачені і залишалося на новенький смартфон і шубу.

З Різдвом Христовим, дорогі сестричка. Бажаю бути терплячою, сміливою, бадьорою і веселою, життєрадісною, доброю, впевненою і рішучої, щоб з легкістю домагатися свого. А, якщо, раптом, сили тебе покинуть, і в душі не залишиться ні краплі впевненості, нехай ангел твій обов'язково протягне тобі руку, нехай поведе тебе в бік світла, добра і любові! Бажаю здоров'я, миру і гармонії твоїй родині. Будь щаслива, сестричка. Люблю тебе. І нехай це Різдво навіки поселить в твоєму серці надію на краще.

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Бажаю яскравого, веселого свята Різдва! Нехай всі справи будуть вдалими, проекти вигідними, фінанси течуть в будинок рікою, а прекрасне здоров'я і любов рідних людей дозволить все це здійснити!

У давні часи в Англії існувала молитва: "Дай нам, Боже, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденнийчорний хліб і трохи масла. Дай нам здоров'я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Боже, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки все люди не навчаться жити, як брати ... "Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійне, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую кожен рік в переддень Різдва. і її прості, але воістину чарівні слова, підносять мою душу ... Давайте вип'ємо за світлий різдвяний свято і подякуємо Богові за всі його дари!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті - відчуття чарівництва.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю, щоб всі добрі справи запам'ятовувалися, посмішки радували серце, душі каялися, а гріхи прощалися!

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті - відчуття чарівництва.

З Різдвом Христовим! Нехай Ваше життя наповниться безмежним щастям. Нехай удача стане вашою найкращою супутницею і соратницею.

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом - Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

З новим роком! З Різдвом Христовим! Нехай люди стануть до тебе добрішим і лагідніше. Щоб все виходило і мрії ставали реальністю.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай разом з цим святом в будинок прийдуть любов і радість, щедрість і удача, добробут і щастя, добро і любов.

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім'ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

Нехай різдвяний світло осяє ваше життя, наповнить серця вірою і подарує вам гармонію, любов і щастя. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру і щастя, блага і любові. Нехай в твоєму житті горить яскравий вогник надії і удачі.

Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

З новим роком! З Різдвом Христовим! Нехай люди стануть до тебе добрішим і лагідніше. Щоб все виходило і мрії ставали реальністю.

З Різдвом! Нехай в це свято ви знайдете спокій, і станете по справжньому щасливою. Нехай сім'я ваша буде міцною і здоровою, стабільність і впевненість у завтрашньому дні не покидає стіни вашого сімейного вогнища.

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров'я всієї сім'ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

Улюблений син, я вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати йти дорогою благодаті до свого щастя, орієнтуючись по карті удачі і доброти. Бажаю міцного здоров'я, як січневий мороз, бажаю блискучих успіхів, як засніжені вулиці на сонці.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

У світле свято Різдво, я бажаю просвітлення і сімейного гармонії в родині, вечері з рідними і милою балаканини, трохи святкової метушні і, звичайно, щастя .. З Різдвом Христовим.

З новим роком! З Різдвом! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, здоров'я, щастя і достатку!

З Різдвом Христовим,поспішаю привітати вас. Побажати від щирого серця, щоб удача супроводжувала вам щодня, ні на секунду не залишала вас. Щоб всі зірки були розташовані до вас прихильно. Не існувало пригод у вашому житті, які змогли б засмутити вас або принести у ваше життя розгубленість і смуту.

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

З Різдвом! У цей чарівний день нехай Ангел візьме Вас під своє крило і вбереже від всякого зла, горя і негараздів. Нехай завжди буде радісним настрій, щасливими і здоровими Ви і Ваша сім'я. Нехай в цей день життя перетвориться в казку!

Хто добре себе веде весь рік, може отримати від Санта-Клауса подарунки на Різдво. Ми вже давно не діти, але все одно віримо в чудеса і звичайно, ми дуже добре себе вели! Так нехай в різдвяну ніч Санта вручить нам найкращі подарунки! Посмішок і гарного настрою, натхнення і удачі, доброго здоров'я і великодушності! І звичайно, нехай кожного з нас кожен день буде оточувати любов, близькі люди і вірні друзі!

Різну смакоту вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч, всім мріям судилося збутися. Я бажаю тобі, щоб скрізь і всюди тобі супроводжувало добра, поруч з ним крокувало щастя і успіх. Нехай у тебе в цьому, так і в наступних роках все буде прекрасно. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!