Привітання на Різдво

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання на Різдво , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Бажаю, щоб атмосфера божественного настрою, святого занурення зберігала свої сили протягом тривалого часу, щоб відчуття свята не зникало, а світ навколо був наповнений любов'ю, ніжністю, відданістю і душевністю. Нехай казка неземних відчуттів збереже блаженство в тілі і в душі, а успіх, везіння і удача супроводжують на земному шляху.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай буде казка за вікном і в душі. Нехай твій ангел на мить опуститься на землю і дасть знак, що все буде добре. Бажаю світлих надій, світлих думок. Бажаю щирої любові, щирої віри. Бажаю добрих чудес, добрих людей в житті. І шлях це Різдво огорне тебе щастям.

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

Нехай цей день буде чарівним, як казка. Тепла в ваш будинок, затишку і благословенній атмосфери. Нехай Божою милістю буде милостиво і спокійно, а вам нехай світить та ж зірка, що вказує дорогу ангелам. Віри міцної, любові і надії невичерпної. Вітаємо зі святом, з Різдвом Христовим!

З Різдвом, святом торжества життя! Нехай ніколи не зникає світло вашої душі, нехай буде в ній тепло, затишно і завжди багато місця для рідних людей, вірних друзів та радісних спогадів.

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров'я всієї сім'ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

З Різдвом Христовим. Бажаю берегти в серці любов і надію, дарувати оточуючим доброту душі і усмішку щастя.

Найменші все ще вірять в казку і подібні речі, тому і поздоровлення для них повинні бути відповідними.

Вітаю з Різдвом Христовим, зі святом, яке дихає надією і любов'ю, який повертає віру в чудо та добро. Бажаю стрімких злетів, щасливих польотів, щирих обіймів близьких і великого щастя на Землі.

Різдво Христове настав! Вітаю всіх Вас дуже-дуже. Нехай в серцях запаляться нові перемоги. Нехай від радості співає душа!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

З Різдвом Христовим, улюблена. Ангел мій, бажаю тобі світла радості і величезного щастя в житті. Нехай кожен твій день буде таким же чудовим, як і ти сама. Я бажаю нам з тобою красивого початку нової історії нашої любові, яка почнеться саме сьогодні. І нехай це Різдво буде добрим, веселим і чудесним.

Вітаємо з Новим роком! Нехай Вам завжди зірки світять яскраво, нехай Ангел допомагає і спрямовує в дорозі. Нехай в житті оточує доброта і щастя. І щоб в житті чудеса траплялися, а головні мрії - здійснювалися!

З Різдвом Христовим! Бажаю благодаті в твоєму світі і щастя в твоєму серці. Живи, люби, мрій і вір, надійся, радуйся, даруй добро і отримуй замість удачу!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Нехай благословення огорне ваш будинок. Нехай в ньому сьогодні буде дух Різдва, аромат частування і радість свята.

Різдвяні свята - це час подумати про душу. Нехай же у вашому житті не залишиться місце сумним думкам, а дні заповнюються справами і вчинками, що дарують виключно радість і щастя.

Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

З Різдвом Христовим, бажаю тобі захоплюючій життя, приємних відкриттів і віри в краще!

Від щирого серця хочу привітати вас сьогодні, в цей прекрасний, наповнений чаклунством вечір, з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято обов'язково принесе всім людям на планеті щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність. Нехай у вашій родині панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій будинок! Щастя, удачі і успіху всім вашим знайомим, друзям і рідним! Нехай дні наповняться кришталевим щасливим сміхом ваших дітей, рідних і близьких людей. Нехай збудеться загадане і запанує згода з собою і вашими улюбленими. Нехай мир Божий перебуває у вашому серці і душі завжди, нехай в очах запанує любов і умиротворення. Негаразди і печалі нехай обходять стороною, а щастя і удача супроводжують вам у всіх справах. Зі святом! З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

З Різдвом! Від щирого серця і душі вітаємо з цим священним святом. Нехай Бог береже і захищає. Нехай стравами буде сповнений ваш стіл. Сміх і радість як річка тече, чи не висихає, а щастя осяває ваш життєвий шлях. Нехай Бог злих людей з чорними помислами від будинку вашого відганяє, а доброту і удачу в гості кличе. Нехай сім'я ваша міцніше і сильніше стане і теплотою наповнитися кожен ваш день.

З Різдвом Христовим! Нехай Господь зміцнить вас у вірі, благословить на щасливе життя і допоможе подолати всі негаразди і негоди! У цей світлий день бажаю радіти найвеличнішої події - народженню немовляти, який змінив наш світ і віддав життя заради всіх, хто живе на Землі! Нехай його жертва не буде даремною! Бажаю добра, світла, процвітання, благополуччя, тепла і любові!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Я хочу привітати свою кращу подругу з цим казковим святом. Я знаю, що ти збираєшся загадати в різдвяну ніч, і я впевнена, що це, нарешті, збудеться. У Різдво зазвичай відбувається диво, так що, може бути, ти зустрінеш сьогодні свою долю і вийдеш вже заміж, в кінці кінців. Так що сміливо загадуй бажання. Ну а ми, твої друзі, зробимо все, щоб це бажання збулося. Крім того, я тобі бажання удачі у всьому і успіхів, тому що у тебе заплановано багато планів, які обов'язково повинні бути виконані. Я вірю в тебе і підтримую у всьому, ти навіть не сумнівайся. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ми з тобою стільки років дружимо, але ось Різдво відзначаємо вперше. Значить, можна зробити це традицією.

Кохана, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. Нехай в це світле свято тобі посміхнеться щастя, нехай моя любов зігріває тебе завжди. Я хочу, щоб цей день ми провели разом, і він запам'ятався б нам назавжди. Зі святом!

Вітаю тебе з Різдвом, і дарую цей скромний букет компліментів: прекрасна зовнішність, відмінний характер, мила усмішка, красиві очі - це все про тебе! Нехай все, про що ти мрієш, чого бажаєш, збудеться в цю чарівну ніч. Бажаю радості, любові, добра, здоров'я і везіння з удачею. Нехай фортуна супроводжує тебе і буде завжди прихильної. Ще величезного і великого особистого щастя, нехай зігріває кожен день, наповнює серце любов'ю і теплом. З Різдвом - яскравого, красивого і щасливого свята!

Різдво - прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

Мій коханий чоловік. Хочу привітати тебе з Різдвом. Ти - віруюча людина, тому я впевнена, що з Божою допомогою ти досягнеш всіх своїх цілей. Нехай всі негаразди пройдуть стороною, а удача завжди буде в твоїх руках. Мій дорогий, я тебе дуже люблю і бажаю тобі здоров'я. Щастям і коханням я тебе забезпечу сама, головне- ти не хворій. Я тобі бажаю продуктивного і успішного року. Нехай всі твої намічені плани реалізуються, і ти почнеш більше часу проводити зі своєю родиною. Сподіваюся, що бажання, яке ти загадаєш сьогодні, обов'язково збудеться. Я люблю тебе, найкращий чоловік у світі. Дякую Богу за тебе. Я найщасливіша з тобою, і з кожним днем ​​стаю ще більш щасливою. З Різдвом, дорогий!