Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук Різдвяних привітань , ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Нехай Різдво Христове прийде в твій світлий будинок з щастям, миром і всілякими благами! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від всіх бід! Нехай все найдобріші мрії допоможе здійснити тобі Всевишній! Нехай в твоєму серці панують віра, надія і любов!

Милий мій чоловік, вітаю тебе з Різдвом. Нехай цей славний і добрий свято пробудить в тобі ніжність і щирість, дозволить відчути радість і відраду, подарує теплі зустрічі і добрі вісті, перетворить життя в щасливу історію і красиву казку.

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати залишатися справжнім чоловіком, впевненим у своїх силах і успішним в своїх прагненнях. Нехай сьогодні запалиться яскравий вогонь твоєї надії і щастя, нехай попереду тебе чекають великі перемоги і звершення.

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

З Різдвом Христовим! Бажаю пізнати диво Різдва. Нехай до Вашої оселі заглядають тільки доброта, добробут та мир. Здоров’я і щастя кожному жителю планети. Нехай радістю буде наповнений Ваш будинок, теплотою, достатком і затишком.

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.