Зворушливі привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Великоднем , ми підготували безліч гарних варіантів.

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

Христове Воскресіння – це символ життя. Життя вічного, радісною і плідною. Нехай Благодатний вогонь, в черговий раз зійшов в Єрусалимі, запалить в ваших серцях вогонь надії на справедливість і волю Бога «як на небі і на землі». Радійте з усім світом. Христос Воскрес!

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов’ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Нехай благоліпність цього святого дня зцілить, підійме, надихне, зміцнить у вірі і осяє істинний шлях. Здоров’я, спокою, миру, гармонії, затишку, благополуччя і щастя. Зі святом, з Великоднем, Христос воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.