Гарні привітання з днем ангела Соломії українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук щирих привітань з днем ангела Соломії українською, ми підготували безліч гарних варіантів.

Соломія, ти сьогодні святкуєш свої іменини, мені дуже шкода, що я перебуваю так далеко від тебе і не зможу обійняти тебе особисто і привітати з Днем Ангела. Але я подумки з тобою і бажаю тобі світлої життєвої дороги і щастя без кінця.

Друг не завжди може виявитися поруч, кохана людина не завжди може зрозуміти, а ось ангел-хранитель ніколи від тебе не відступиться. Він вірно служить тим, хто вірить у правду і добро. Бажаю тобі вибирати по життю легкі стежки і дороги, а ангел-хранитель з твоїм ім’ям Соломія нехай залишається вічним супроводжуючим.

Соломія від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Вітаю тебе Соломія з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Соломія, вітаю з чудовим святом – Днем ангела! Бажаю світлої дороги до успіху і щастя, яскравих вражень і веселих емоцій, бажаю щирої радості і відмінного здоров’я, вірного кохання і незмінної удачі.

В цей день ти Соломія справляєш не свій день народження, а день народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою. Я не знаю, скільки йому століть, але саме сьогодні він найкрасивіший і пернатий. Ну а тобі я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди знаходився за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який

Соломія, вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості і в хвилини смутку, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме.

Соломія з днем ангела тебе я вітаю! Від щирого серця бажаю багато щастя і любові! Щоб ангел тебе оберігав, та життя було таким, як ми всі мріємо!

Не дарма в народі кажуть: “Небо – терем Божий, а зірки – вікна, звідки ангели дивляться”. Нехай твій ангел-охоронець не втомлюється спостерігати з небес за твоїми діяннями, оберігає від злого слова і лукавого погляду і завжди допомагає тобі Соломія.

Соломія, здоров’я, успіху, посмішки в очах, віри, надії, удачі у справах. У сім’ї – розуміння, тепла і любові. Нехай юності полум’я не гасне в крові!

Вітаю тебе Соломія з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!