Привітання з Великоднем

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Великоднем , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Воскрес Христос! Христос Воскрес! Бажаю, щоб у ваш будинок приходили тільки благі вести. Щоб життя була прикрашена щастям, наповнена світлом і оточена благополуччям. Нехай не меркне радість у ваших очах, нехай завжди горить любов у ваших серцях, нехай віра завжди допомагає вам у житті. З паскою.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати завжди вміти в собі розібратися і відчувати справжню любов, бажаю світлої надії і згасає віри душі. Нехай Господь завжди вкаже на вірний шлях, нехай твоє життя з кожним днем ​​наповнюється бажаннями здійснювати щось добре і прагненнями до великих перемог.

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.

Зі світлим святом Великодня! Нехай благі починання неодмінно досягнутий результатів, в серце радіє любов, а тепло не залишає домівки.

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай все завжди буде прекрасно, Бог оберігає від прикрощів і хвороб, радістю і світлом буде завжди наповнений будинок, а в родиніпанує мир і взаєморозуміння!

Вітаю зі світлим святом Великодня! Бажаю тобі багато чудес і захоплень, величезного щастя в твоїй родині і мирного світлого блага. Здоров'я тобі, безмежної любові, невичерпного достатку і процвітання.

У цей славний і добрий свято Пасхи я побажати хочу від щирого серця великого і смачного паски для дружної і міцної твоєї родини, світлого блага втвоєму домі і щирого щастя, здоров'я і миру, надії і віри, вірною удачі і милості душі.

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім'єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння - легким, зустрічі з близькими і друзями - душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Христос Воскрес! Вітаю вас зі святом великої паски! Нехай у вашому серці завжди живуть: милосердя, розсудливість і душевну рівновагу. Бажаю вам благих вістей, смирення, спокою і радості. Нехай ангел-охоронець оберігає вас і вашу родину, дарує світло і віру в прекрасне сьогодення і майбутнє!

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

У день світлої доброї Пасхи від чистого серця бажаю любити і неодмінно бути коханою людиною, мріяти про сокровенне і всією душею прагнути до чудес, жодного дня не проживати без віри і надії, завжди бути під надійним захистом крил свого ангела.

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов'ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім'ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Христос Воскрес! Вітаємо зі святом всіх християн. Нехай Господь пошле Вашій родині здоров'я, благодать, достаток. Нехай у серці живуть добро, віра і любов. З великим святом Пасхи!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

Настав світлий і великий день, коли Христос воскрес! Воістину Воскрес! Бажаю, щоб твоє життя наповнилася безліччю радісних днів, щасливих подій і справжнісіньких чудес. Бажаю, щоб Бог ніколи не залишав тебе в біді. Щоб він допоміг зміцнитися у вірі, зберегти в душі світло і пізнати його справжню любов. Нехай в твоєму домі завжди буде добро, здоров'я близьких, щастя і благополуччя. Зі світлим святом Великодня!

Сьогодні великий день - день Воскресіння Христа! Ставайте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь вам допомагає у всіх починаннях. Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємопідтримка і взаєморозуміння.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати, щоб серце і душа зберігали міцну віру і добру надію, щоб Бог дарував своє благословення і світлу благодать.

У світлий великодній свято бажаємо поновлення Вашої душі, світу Вашому будинку. Нехай сім'я стане надійною опорою і підтримкою в усьому, хай будуть здорові і щасливі Ваші діти. Христос Воскресе!

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім'єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам'ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

Привіт! Я великодня смс-ка, відправлена ​​для найкрасивішої дівчини в усьому світі! Нехай світле свято Великодня подарує тобі мир і спокій в душі, щастя й удачу в життя. Зі святом, кохана!

Христове Воскресіння - це символ життя. Життя вічного, радісною і плідною. Нехай Благодатний вогонь, в черговий раз зійшов в Єрусалимі, запалить в ваших серцях вогонь надії на справедливість і волю Бога «як на небі і на землі». Радійте з усім світом. Христос Воскрес!