Привітання з Великоднем

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Великоднем , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Вітаю з паскою! Ангел-хранитель нехай вбереже від злих намірів і намірів, поганих людей і вчинків, печалей і бід. Милість Господа нехай зійде і обдарує своєю прихильністю, очищує світлом, виконанням сподівань і надій!

Від щирого серця вітаю з добрим і блаженним святом Пасхи! Бажаю, щоб все хороше пригадувалося, а все погане миттєво розчинялося в повітрі. Нехай життя буде чудовою, радісної і світлої, нехай з вірою в серці та надією в душі для тебе завжди відкриваються будь-які двері до справжнього щастя.

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров'я міцного вам і щастя сімейного.

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!

Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Зі святою Пасхою всіх вітаю! Бажаю вам, мої хороші, тепла серцевого, ніжності душевної, доброти справжньою, непідробною щирості і любові безмежної! Нехай добро переможе зло, гордість і лінь програють працьовитості і поблажливості і нехай світом, і вашими серцями править любов!

З Великоднем вас вітаємо! До нас за стіл приходьте і нашими стравами пригостять. Яєчка б'ються, стаканчики ллються.

Вітаю зі Світлим святом - Великоднем! В такий день хочеться побажати тільки затишку, миру і тепла вашого будинку. Нехай кожен день в ньому живе радість і любов, в гості заходять рідні і близькі люди і ніколи негода не постукає в двері.

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від щирого серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівав рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти по визначеної понад дорозі, благодаті, міцного здоров'я, чудес, милосердя, насолоди бенкетом віри. Бог в допомогу!

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб в цей світлий добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить всю вашу життя, щоб із вами в усьому і допоможе жити. Будьте щасливі!

Світле Воскресіння осяює сьогодні весь світ! Я бажаю тобі отримати від щедрої життя все, що було задумано. Здійснити всі, що планувалося. А крім цього, ще безліч самих приємних сюрпризів! Христос Воскрес! Відповідь мене прийшли скоріше sms і поцілунок не забудь триразовий, що ж, нехай буде він хоч віртуальний!

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Вітаю з паскою! В це дивовижне неділю бажаю всіх благ, побільше щастя, успіхів. Хай береже Вас і Вашу родину Господь, нехай удача супроводжує Вас скрізь і в усьому! Нехай в це світле свято все люди на землі будуть один одному як брати. Христос Воскрес!

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов'ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

У світле свято Великодня від душі побажати хочу великої радості і доброї надії, благих намірів серця і великої удачі, вірного блага життя і чистої любові, міцного здоров'я і незгасного щастя.

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовимвоскресінням - Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Бажаю, щоб стіл був сповнений святкових страв, а серце сповнене кохання, радості і надії! Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відчути неймовірний приплив сил і енергії в цей день, побачити яскраве світло на своє шляху, почути добрий голос, який вкаже на вірну дорогу. Бажаю щасливого і заможного життя тобі і твоїм рідним, бажаю внутрішньої гармонії душі і радісною пісні серця.

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

З Великоднем вас, дорогі мої! Нехай на серце буде тепло і світло, від вогників великодніх свічок запалають нові надії. Будьте коханими і щасливими, хай береже вас Господь!

У цей день хочеться побажати не просто процвітання, а - гідного процвітання ... не просто поблажливого ставлення один до одного, а - християнського милосердя. Нехай сьогодні Всевишній благословить всі твої справи і добрі починання, подарує свою надійну підтримку у всьому і не залишить на самоті в хвилину зневіри. З днем ​​Пасхи Христової!

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння - легким, зустрічі з близькими і друзями - душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві - Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква - щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем - великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

З Великоднем від усього серця вітаю! Очищення душі, думок і помислів бажаю! Нехай тебе нічого не обтяжує і не турбує, а кожну мить твого життя приносить щось хороше!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою та щиро бажаю відчути великий приплив не тільки сил, але і доброго прагнення, відчути велику радість і започаткувати світлою і добродійною життя. Нехай будуть здорові всі твої близькі, нехай в твоєму серці завжди горить вогник любові і надії, нехай допомагає всього в житті домогтися міцна віра і підтримка рідних.