Щирі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі, ми підготували безліч гарних варіантів.

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай це свято принесе в кожен дім щастя, позитив, доброзичливість, благополуччя, здоров’я, радість, спокій, благодать, згода, чудовий настрій, чудові посмішки і багато-багато добра.

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

Бажаю дивовижного, доброго, веселого, зворушливого і білого Різдва! Не переставай ніколи вірити, любити і сподіватися. нехайбудь-яка твоя мрія зможе достукатися до небес, втілитися в існуючій реальності і ощасливити тебе на все життя.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

З Різдвом! Вітаю з світлим святом. Нехай новий рік наповнюється радістю і любов’ю.

Улюблені мої батьки! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Мої вітання повинні долетіти до вас, я це точно знаю! Хочу, щоб ви прочитали мої слова і посміхнулися, посміхнулися тому, що я вас дуже-дуже люблю! Люблю, тому що ви найдорожчі люди на землі, тому що до сих пір (не дивлячись на мій вік) ви живете заради мене, моїми думками, моїми справами … Тому що стільки зробили для мене, вклали, дбали, оберігали і любили! Ви біс сумніву гідні кращого, щастя, здоров’я, гарного настрою! Нехай Свято Різдва буде світлим і теплим, навіть не дивлячись на те, що ми так далеко один від одного! Я люблю вас, з Різдвом!

Дорогий друже, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом! Бажаю взаєморозуміння, миру, любові, душевної рівноваги та спокою. Нехай Господь чує твої молитви, посилає ангелів тебе охороняти і захищає від всього поганого.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво своїми словами