Щирі привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук сучасних привітань з хрестинами своїми словами, ми підготували безліч гарних варіантів.

В день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своєму малюкові тільки найкраще, а він зможе виявляти безмежну повагу, адже це і є основою воістину щасливої ​​родини. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб в ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виростить гідною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитинці потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри в світле майбутнє, адже без цього неможливо нічого уявити, заснувати. Щастя, батьки і синочок.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Вітаю з крестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер в твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не звертати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Нехай доля твоя буде живою рікою, що мчить за течією любові і радості.

Вітаю з крестинами і хочу побажати вашому чуду міцного здоров’я і великого щастя в житті. Нехай з будь-якою труднощами і будь-якою бідою завжди дитині допоможуть впоратися батьки і хресні, нехай світлий ангел вашої дитинизавжди оберігає його і зберігає від усього недоброго.

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!