Красиві привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Наш сайт заощадить вам час, на пошук гарних привітань з хрестинами у прозі, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаю вас з крестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море барвистих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Від щирого серця вітаю з крестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною рікою під благословінням Бога, нехай в хвилини труднощів доля дарує чудо, нехай завжди відкритою і доброю буде душа дитини.

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з крестинами, з настільки великим і значущою подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків щодня, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і життя все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений в тому, що Господь обов’язково проведе тебе по потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково виявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Я хочу привітати моїх дорогих і найулюбленіших друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто прекрасно, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує на те, щоб стати найщасливішою і здоровим. Нехай все його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, його батьки, допоможете йому досягти цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде і завжди. Вдалого вам святкування!