Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих Різдвяних привітань своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Дорогий брате, вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати славних і красивих вчинків, великих і успішних ідей, добрих спонукань серця і щирої віри в душі. Нехай різдвяне диво наповнить життя відчуттям щастя і почуттям любові.

Різдво! За вікном зима, а я бажаю тобі завжди тримати в душі сонячне щастя!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Бажаю вам в світле свято Різдва світу в сім’ї, затишку, сімейного спокою, вірних друзів. Нехай у вашому житті буде багато радісних днів. Нехай в цю ніч почнеться економічне диво й наповнить теплом ваші серця! Нехай зимова хуртовина вимете всі негаразди, а заметіль намете удачу, любов і багатство. Веселого вам Різдва!

В цей добрий і чистий православне свято Різдва Христового хочеться побажати вам завжди вірити в добро і чудеса, приймати людей такими, якими вони є, не тримати в серці образи, жити в мирі з собою і не здаватися перед труднощів! Нехай Господь береже вас і оберігає вашу сім’ю від бід!

Чарівного свята і барвистого настрою бажаю вам сьогодні, душевних подарунків, посмішок і незабутніх епізодів. Світлих вам благ і нехай улюблені будуть поруч, огортаючись разом сніжним щастям і доброю казкою, яка крутиться всюди. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

Різдвяні привітання українською мовою

Привітати на Різдво у прозі

Вітаю тебе з Різдвом! Нехай Господь береже тебе і завжди допомагає! Зараз початок року, ми все будуємо плани, надії. Я сподіваюся, що з Божою допомогою ми з тобою будемо багато спілкуватися! Тоді рік точно буде хороший!

Дорога хрещена, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу веселого дзвону дзвіночків і теплих побажань, щирих посмішок і близьких людей за столом, атмосфери щастя в домі і таємничого чарівництва, щедрих подарунків і великих надій серця.

Вітаю наш дружний згуртований колектив! У Різдво бажаю всім безмежного щастя, шаленого успіху в справах, гідного заробітку і необмежених сил для реалізації своїх планів. Нехай вас очікують лише тріумф і перемоги. Але і не забувайте про хороший відпочинок і веселому проведення часу!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!