Привітання з Яблучним Спасом простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Яблучним Спасом , ми підготували безліч гарних варіантів.

Солодких стиглих яблучок! Гарного врожаю, щоб завжди було що поставити на стіл! Нехай буде багатство і процвітання! Нехай в душі буде спокій і світле тепло! Нехай серпня принесе теплу осінь і ласкаву зиму!

Нехай Господь береже вас в цей день і протягом усього життєвого шляху. Нехай віра допомагає вам долати невдачі долі. Нехай у ваше життя вносяться тільки світлі, ясні і сонячні події, а рука ангела-хранителя відчувається повсюдно. Нехай щира і духовна чистота не покидає вас в особистих відносинах, а люди оточують вас віддані і надійні.

Щороку шостого серпня в нашій країні святкують Яблучний спас, який можна ще називати Преображенням Господнього. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого приємного і світлого. Сьогодні ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити той урожай, який подарував нам Господь. Звичайно ж, мова йде про яблука, які все так люблять. Мені дуже хочеться, щоб ви думали сьогодні тільки про все самому світлому і доброму, бо це свято передбачає саме таке ставлення. Нехай ваші думки будуть чисті, а ваші наміри тільки сприятливі. Нехай у вашій родині сьогодні буде панувати любов і радість. Будьте здорові, щасливі і кохані, а все інше вже буде само собою. Запасіться яблучками, тому що осінь вже вступає в свої права, а осіння прохолода нам буде вже не такою страшною.

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай життя твоє буде чудовою, ароматної, барвистою, немов пишний яблуневий сад. Бажаю кожен день зустрічати з радістю, кожну мить перетворювати в щасливу мить, кожну мета досягати легко і швидко, одним словом, потрапляти «в яблучко». Здоров’я, сил, благополуччя і самої міцної віри.

День відкриття надприродній місії Христа, яка полягає в об’єднанні небесних і земних почав, отримав назву Преображення Господнє. Вітаю зі святом, бажаю незламної віри і міцного здоров’я!

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.