Привітання з Яблучним Спасом

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Яблучним Спасом , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З Яблучним Спасом тебе! Нехай життя твоє буде як яблучко - такою ж яскравою, соковитою, смачною і ароматною.

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім'ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб'єшся.

Прийми мої вітанняз Яблучним Спасом! Бажаю успіхів в кар'єрі, зростання доходів і відмінного настрою!

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров'я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов'ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть справжніми чеснотами!

Нехай Господь береже вас в цей день і протягом усього життєвого шляху. Нехай віра допомагає вам долати невдачі долі. Нехай у ваше життя вносяться тільки світлі, ясні і сонячні події, а рука ангела-хранителя відчувається повсюдно. Нехай щира і духовна чистота не покидає вас в особистих відносинах, а люди оточують вас віддані і надійні.

Від щирого серця вітаю вас з Преображенням Господнім. Нехай Всевишній зберігає вашу сім'ю і дарує їй Небесне добробут. Нехай на столі завжди будуть соковиті і рум'яні, як яблучка, страви, а ваше життя наповнюється соком і солодкістю. Миру, щастя, злагоди і великої любові вашим серцям і дому.

Ну, ось і настав цей чудовий свято, яке відзначають щорічно саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який знаменує собою настання нового сезону, який слідує за влітку. Звичайно ж, в свої права починає вступати осінь. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати всього самого приємного і доброго. У цей день ви повинні відвідати храм, щоб освятити урожай яблук, який підніс вам Господь. Не дарма це свято по-іншому називається як Преображення Господнє. Це означає, що природа починає перетворюватися, а точніше літо змінюється восени. Зима теж вже не за горами, тому освячені яблучка будуть дуже до речі. Наберіться сил, щоб вистояти холодну погоду. Бажаю вам міцного здоров'я і всього самого найкращого. Нехай день буде наповнений радістю.

Я хочу привітати свою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом, яке називається дуже оригінально і цікаво - Яблучний спас. Хочу побажати тобі всього самого світлого і доброго, що тільки може бути. Мені хочеться, щоб ти отримала користь від цього святкового дня. Ти у нас дуже любиш фрукти, але найбільше, звичайно, саме яблука, тому сьогодні можеш приготувати багато цікавих десертів з яблук. Сьогоднішнє свято буде відмінним приводом, щоб порадувати своїх домочадців фірмовими стравами. З сьогоднішнього дня починається вже осінній сезон, підуть холодні дні, тому бажаю тобі зігріватися від любові своїх діточок. Я тобі хочу побажати ще й чудового настрою, яке буде з тобою на протязі всього дня. Зі святом тебе, моя найулюбленіша мамуля. Отримуй задоволення від будь-якого свята.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

У цей світлий і прекрасне свято Спаса, бажаємо тобі радості і щастя. Вдалого збору врожаю. І теплої осені за твоїм вікном і в твоїй душі!

Шановні православні! Привітаємо один одного зі світлим Днем - Днем Преображення Господньою дорогою. Освятимо дари землі в храмах, скуштуємо яблучних плодів Другого Спаса, почастуємо медом близьких і зміцнимося в вірі. Будемо сподіватися на добре майбутнє, слухати, що підказує нам Отець Небесний, і щиро любити один одного.

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

Сьогодні літо переходить в осінь, настає Преображення не тільки Господа нашого, а й природи.Приходить час для того, щоб їсти яблука і пекти пироги з ними. Сьогодні Богородиця в Раю роздає діткам гостинці і яблука з райського саду. З Другим Спасом нас всіх!

Хочу привітати вас з Яблучним Спасом і, звичайно, побажати всього самого сприятливого і світлого, чого б ви самі собі побажали. Це свято має велике значення для нашого народу, тому ми повинні завжди пам'ятати про цей день і почитати це свято. Незважаючи на те, що на календарі у нас сьогодні ще шосте серпня, насправді, за традиціями саме після Яблучного Спаса починає вступати у свої права осінь. Я бажаю вам гарного настрою протягом осінніх холодних місяців, нехай ніяка депресія не буде вам страшна. Миру вашого будинку, а також всього самого сприятливого вашим друзям. Їжте освячені яблучка, щоб набратися сил і енергії. Проведіть цей святковий день разом зі своїми рідними та друзями. Здоров'я вам міцного, і нехай удача завжди буде на вашому боці. Всього вам найкращого і світлого.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров'я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім'я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Щороку шостого серпня в нашій країні святкують Яблучний спас, який можна ще називати Преображенням Господнього. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого приємного і світлого. Сьогодні ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити той урожай, який подарував нам Господь. Звичайно ж, мова йде про яблука, які все так люблять. Мені дуже хочеться, щоб ви думали сьогодні тільки про все самому світлому і доброму, бо це свято передбачає саме таке ставлення. Нехай ваші думки будуть чисті, а ваші наміри тільки сприятливі. Нехай у вашій родині сьогодні буде панувати любов і радість. Будьте здорові, щасливі і кохані, а все інше вже буде само собою. Запасіться яблучками, тому що осінь вже вступає в свої права, а осіння прохолода нам буде вже не такою страшною.

Хочу привітати вас з тим святом, яке відзначають щорічно саме в цей жаркий і сонячний літній день - шостого серпня. Насправді, це свято під цікавою назвою Яблучний спас знаменує собою початок нового сезону - осені. Вам здається, що до осені ще цілий місяць, але за календарем православних слов'ян осінь вже настала. Хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вам всього самого світлого і доброго. Мені хочеться бачити вашу посмішку, бо в цей чудовий святковий день немає місця для смутку й печалі. Нехай всі ваші бажання будуть виконуватися, а всі плани реалізовуватися. Їжте яблучка і насолоджуйтеся сьогоднішнім чудовим святом. Проведіть цей день разом зі своїми близькими і рідними. Обов'язково відвідайте храм, щоб отримати благословення. Успіхів!

Вітаємо з добрим православним святом Преображенням Господнім, який величають ще Яблучним Спасом. У такий яскравий день бажаємо Вам бути щирими і духовно чистими, і тоді наш світ зможе заповнитися променистістю і красою.

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов'ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

Хочу привітати вас з настанням такого чудового свята, як Яблучний спас. Звичайно ж, це свято має саме пряміше відношення до нашого улюбленого фрукту - яблуку. У цей день прийнято освячувати свої яблука в храмах, а після цього або просто вживати їх в їжу, або готувати смачні десерти, використовуючи яблучка. Ви можете зробити і те, і інше, щоб порадувати всіх членів сім'ї. Крім того, вам необхідно запастися яблучками, тому що осінь і зима вже не за горами. Хочу побажати вам міцного здоров'я, а також всіх благ вашою родиною і вашим друзям. Нехай вас не лякає холодна зима, тому що ви зміцните свій імунітет за допомогою освячених яблук. Я бажаю вам всього найкращого і світлого, що тільки може бути. Нехай цей святковий день подарує вам багато радісних і щасливих моментів, які запам'ятаються на все життя

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім'я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

Сьогодні в нашій країні відзначається особливе свято, який має цікаву історію. Йдеться про таке свято, як Яблучний спас. Його ще називають Преображення Господнє. Я хочу привітати вас з цим святом, а також сказати, що ви вже повинні почати готуватися до осені, тому що саме з цього дня вже починається осінній сезон. Бажаю вам всього самого світлого і доброго, що відповідає цій святкового дня. Нехай у вашому серці буде завжди панувати любов, тому що тільки такі добрі почуття вітаються під час святкування цього чудового дня. Мені хочеться, щоб ви були здорові, тому що все інше вже не так важливо. Проведіть цей день зі своїми рідними і в черговий раз скажіть їм, як сильно ви їх любите. Будьте до всіх добрі, а ваші думки повинні бути світлими. Вдалого святкування!

Мила й кохана бабуся, в чудове свято Яблучного Спаса хочу сказати тобі «спасибі» за ніжні руки, теплі слова і щиру турботу.

Вітаю Вас щиро з Яблучним Спасом! Забудьте про всі печалях та негаразди, збираючи урожай, вірте тільки в найкраще і добре, що є на цьому світі. І нехай урожай ваш буде солодкий.

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

Нехай в цей чарівний серпневий день святі яблучка наливні будуть джерелом тепла і затишку у вашому домі! Дорогі батьки, ми вас дуже любимо і щиро бажаємо благополуччя! З Яблучним Спасом вас, наші милі!

Ось і настав самий світлий, радісний і прекрасне свято - Яблучний Спас. Вітаємо всіх християн і бажаємо любові, добра, радості, щастя і успіхів. Здоров'я вам, вашим рідним і близьким. Всіх благ земних. Нехай збудуться мрії і збудуться всі ваші бажання. Всього самого найкращого. Зі святом!

Вітаю з Яблучним Спасом і всім серцем бажаю медового смаку щастя в житті, соковитих і смачних яблук в кошику, звільнення душі від усього сумного і недоброго. Нехай цей день наповнить тебе силами і здоров'ям, нехай Господь пошле тобі всіх благ і чистих надій.

У цей світлий і прекрасне свято Спаса, бажаємо тобі радості і щастя. Вдалого збору врожаю. І теплої осені за твоїм вікном і в твоїй душі!

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

Ось уже підходить літо до кінця, на ганку чекає тепла осінь, яка принесла з собою прекрасний урожай. Дорога подруга, нехай доля посміхається тобі кожен день! Щастя тобі з приємним яблучним ароматом!