Привітання з Яблучним Спасом

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Яблучним Спасом , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю прекрасного здоров'я і добрих людей назустріч! Береже вас Господь!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров'я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. Його ще називають Яблучним Спасом. У цей день прийнято святити яблука. Нехай в цей день Ви відчуєте переможний голос Господа нашого і відчуєте на собі його милість.

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви - Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров'я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

Я хочу привітати вас з таким світлим святом, як Яблучний спас. Це свято відзначають в нашій країні щорічно в цей жаркий день - шостого серпня. Незважаючи на те, що до кінця літа залишається ще місяць, це свято означає початок осіннього періоду. Сьогодні той день, який передбачає, що люди будуть їсти освячені яблука, тому що це благотворно позначається на них. Це означає, що і ви теж повинні будете придбати яблучка, а ще можете приготувати що-небудь смачне, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Мені хочеться побажати вам міцного здоров'я, а також благословення. Намагайтеся не забувати про це святковий день, тому що він грає дуже важливу роль для всіх нас. Проведіть цей чудовий і такий світлий день разом зі своїми рідними та близькими. Отримайте задоволення від цього дня.

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від душі бажаю дивитися з доброї надією в кожне «завтра» і з теплою посмішкою зустрічати кожне «сьогодні». Нехай життя буде щасливим річкою біля берегів радості і блага, нехай серце твоє щиро любить і вірить тільки в хороше.

Сьогодні в нашій країні православні відзначають одне з найбільш шанованих свят, який іменується Яблучним Спасом. Це свято має велике значення для нашого народу, тому кожен з нас зобов'язаний мати хоч невеликі знання в області цього свята. Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вашій родині благополуччя, а вам і вашим домочадцям здоров'я та гарного настрою. Неодмінно відвідайте сьогодні церква, тому що вам потрібно буде сьогодні освятити яблука, щоб підкріпити свій імунітет перед холодної восени. Я хочу побажати вам гарного настрою, а також всього самого світлого. Не забувайте, що ваші думки сьогодні повинні бути чистими, а наміри виключно благими. Нехай у вашому домі буде сьогодні багато радості і щастя. Відзначайте свято в колі своїх близьких людей.

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов'ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

З Яблучним Спасом я всіх вітаю і бажаю в цей день очиститься душевно і набратися сил фізично, стати трішки поблажливіше і милосерднішими, нехай промінь віри проникне в кожне серце!

Другий Спас, Спас Яблучний, тому хочеться побажати Вам такого ж соковитого ароматного щастя. Нехай негоди і негаразди обійдуть вас стороною. І тільки блакитне небо світить над головою. Радійте кожному новому дню, який вам дано згори.

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть справжніми чеснотами!

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як літо, щедре на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Щороку шостого серпня в нашій країні святкують Яблучний спас, який можна ще називати Преображенням Господнього. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого приємного і світлого. Сьогодні ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити той урожай, який подарував нам Господь. Звичайно ж, мова йде про яблука, які все так люблять. Мені дуже хочеться, щоб ви думали сьогодні тільки про все самому світлому і доброму, бо це свято передбачає саме таке ставлення. Нехай ваші думки будуть чисті, а ваші наміри тільки сприятливі. Нехай у вашій родині сьогодні буде панувати любов і радість. Будьте здорові, щасливі і кохані, а все інше вже буде само собою. Запасіться яблучками, тому що осінь вже вступає в свої права, а осіння прохолода нам буде вже не такою страшною.

Сьогодні святкується один з найбільш шанованих свят - Яблучний спас. Я хочу побажати вам гарного і рясного врожаю яблук, які ви сьогодні освятите в церкві, щоб отримати благословення Господа. В цей прекрасний день у вашому будинку повинен відчуватися запах свіжих яблук. А ще ви можете спекти щось смачне, щоб почастувати всіх своїх рідних і близьких. Нехай удача завжди буде поруч з вами, тому що вона допоможе вам домагатися всіх поставлених завдань. Крім того. Не забувайте, що Яблучний спас означає, що осінь починає вступати у свої права. Готуйтеся до осінньої прохолоді, а для цього вам допоможуть освячені в церкві яблучка. Бажаю вам міцного здоров'я, любові і виконання всіх ваших бажань. Нехай у домі завжди пануватиме взаєморозуміння. Бажаю вам гарного настрою протягом усього святкового дня.

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше - додасться.

Мені дуже хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят - Яблучним Спасом. По-іншому, до речі, це свято можна назвати як Преображення Господнє. Я хочу побажати вам, щоб цей день приніс вам багато радості і щастя. Ще хочу побажати найголовнішого, що тільки може бути для людини - здоров'я. Привітайте і своїх рідних і близьких, щоб нагадати їм про те, що настав цей прекрасний свято. За сьогоднішній день ви отримаєте ще багато поздоровлень, але пам'ятайте, що ви повинні відповідати всім взаємністю, тому що в цей світлий день ви повинні бути добрі по відношенню до всіх оточуючих людей. Я хочу побажати вам здоров'я і всього самого доброго. Нехай цей день ознаменується для вас приємними подіями і моментами, а також зустрічами і знайомствами. З Яблучним Спасом вас! Вдалого дня!

Вітаю Вас щиро з Яблучним Спасом! Забудьте про всі печалях та негаразди, збираючи урожай, вірте тільки в найкраще і добре, що є на цьому світі. І нехай урожай ваш буде солодкий.

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім'ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.

Зі святом світлим! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом - їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє найзаповітніше бажання.

З Яблучним Спасом! Здоров'я тобі, моя рідна, не хворій! І завжди світися і радій, як ти вмієш! Квітни і пахни!

У цей святковий літній день, Преображення Господнє відзначаючи, хочеться побажати кожній родині любові та щастя! Добра і краси, гарного врожаю всім. Любіть і радійте.

Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

Сьогодні чудове свято - Преображення Господнє. В цей день у церквах святять яблука, груші і мед, а також колоски жита чи пшениці, щоб на наступний рік був хороший урожай. Я вітаю вас з світлим святом. Бажаю, перш за все, міцного здоров'я, в усьому успіхів, миру і благополуччя. Нехай ваше життя тече, як повна ріка, нехай тільки хороші новини стукають у ваш будинок. Всіх благ земних вам, достатку та родинного затишку. Нехай ангели охороняють вас від усіх нещасть.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня - початок останнього літнього місяця. Залишилися лічені дні до того, як настане осінь, однак саме сьогоднішнє свято означає початок осіннього сезону. Я вітаю вас з Яблучним Спасом і бажаю вам великого запасу яблук на сьогодні. Причому вам варто знати, що сьогодні ви повинні будете вживати, тільки лише освячені яблука, тому що вони додадуть вам ще більше сил і енергії. Нехай на всіх нас зійде благословення, а у вашій сім'ї пануватиме благополуччя. Повірте, що якщо ваші думки будуть чисті, то все інше вже точно додасться. Ще хочу побажати найнеобхіднішого для людини - здоров'я. Приготуйте смачний десерт з яблук і зберіть за святковим столом своїх рідних і близьких. Це буде вам тільки на користь, так що не замислюйтесь навіть. Зі святом!

Щиро, від чистого серця і з чистими помислами вітаю тебе з Преображенням Господнім. Цей день служить усім християнам нагадуванням про мудрість предків, необхідність милосердя, силу віри. Нехай щоранку настає для тебе з радістю буття, нехай всі задумані справи виходять! Бажаю здоров'я тобі і твоїм близьким!

Ну, ось і настав цей чудовий свято, яке відзначають щорічно саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який знаменує собою настання нового сезону, який слідує за влітку. Звичайно ж, в свої права починає вступати осінь. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати всього самого приємного і доброго. У цей день ви повинні відвідати храм, щоб освятити урожай яблук, який підніс вам Господь. Не дарма це свято по-іншому називається як Преображення Господнє. Це означає, що природа починає перетворюватися, а точніше літо змінюється восени. Зима теж вже не за горами, тому освячені яблучка будуть дуже до речі. Наберіться сил, щоб вистояти холодну погоду. Бажаю вам міцного здоров'я і всього самого найкращого. Нехай день буде наповнений радістю.