Оригінальні привітання з Яблучним Спасом українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Яблучним Спасом , ми підготували безліч гарних варіантів.

У це прекрасне свято бажаю тобі відмінного здоров’я і добрих років життя! І нехай тобі в усьому супроводжує удача!

Хочу привітати вас з тим святом, яке відзначають щорічно саме в цей жаркий і сонячний літній день – шостого серпня. Насправді, це свято під цікавою назвою Яблучний спас знаменує собою початок нового сезону – осені. Вам здається, що до осені ще цілий місяць, але за календарем православних слов’ян осінь вже настала. Хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вам всього самого світлого і доброго. Мені хочеться бачити вашу посмішку, бо в цей чудовий святковий день немає місця для смутку й печалі. Нехай всі ваші бажання будуть виконуватися, а всі плани реалізовуватися. Їжте яблучка і насолоджуйтеся сьогоднішнім чудовим святом. Проведіть цей день разом зі своїми близькими і рідними. Обов’язково відвідайте храм, щоб отримати благословення. Успіхів!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім’ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.

Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом! Бажаю тобі професійних успіхів і відмінної погоди дома!

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. Його ще називають Яблучним Спасом. У цей день прийнято святити яблука. Нехай в цей день Ви відчуєте переможний голос Господа нашого і відчуєте на собі його милість.

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.