Привітання з Великоднем українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук гарних привітань з Великоднем простими словами, ми підготували безліч гарних варіантів.

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб незламна Віра давала сили, справжня Любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна Надія завжди осявала твій життєвий шлях. Миру тобі і щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Вітаю з добрим святом Пасхи і від душі бажаю краси, достатку, щастя, радості, миру, добра і удачі в житті, а також віри, щирості, надії, відради, любові, світлої мрії і натхнення в серце. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, нехай це чудове свято осяє яскравим світлом твій шлях.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай сонечко добром з небес зігріє тебе в Великодній день. Христос Воскрес! Нехай серце лише щирою любов’ю багатіє, друзі нехай ніколи не зраджують. Бажаю бути добрішими багатьох, щоб все робилося не дарма. Сердечно вітаю з Пасхою тебе.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, вогник, який завжди буде вести тебе до світлого щастя. Бажаю всіх благ твоїй родині, здоров’я, миру і достатку, бажаю тобі щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято.

Поздоровляю з Пасхою великої! Нехай наш Господь очищає вашу душу і не дає оселитися в ній заздрості, злості і ненависті. Нехай ваша віра одухотворяє вас, приносить радість і умиротворення. Ставайте з кожним днем ​​лише добрішими і миролюбні. І нехай ваше серце ніколи не турбують образи і печалі.