Привітання з Різдвом

Наш сайт заощадить вам час, на пошук зворушливих привітань з Різдвом своїми словами, у прозі, ми підготували безліч гарних варіантів.

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Хочеться привітати зі святим святом Різдва Христового чудової людини і прекрасну жінку! Нехай світле свято осяє Ваш будинок своїм радісним світлом, нехай добро і віра ніколи не покидають вас, нехай Ваші найзаповітніші мрії збуваються, а затишна атмосфера завжди панує, як у Вашій душі, так і у Вашому домі!

Різдво Христове – це той казковий свято, в який збуваються всі мрії та побажання. Саме тому в цей чудовий день я бажаю вам тільки міцного здоров’я, тільки легкої удачі, тільки люблячого оточення. Хай сонце не покидає ваш будинок і ваші серця. З Різдвом Христовим!

Різдво … Тихо падає сніг, запах свічок і ялинки, різдвяні наспіви і довгі зоряні ночі … Завмерла від захоплення Всесвіт, бо прийшов Спаситель, і світ наповнився радістю і світлом. «Засяяло світло Розуму». Це сяйво непогасно. За прекрасний день Різдвяних свят, який робить всіх нас краще і чистіше!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого ангела за твоєю спиною, який буде тебе захищати а також щастя в твоєму житті, удачі і везіння, розуміння оточуючих, добра в твоєму домі. Нехай береже тебе і твою сім’ю Бог.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Різдво – одне з улюблених свят, який несе в людські душі диво, казку і добро. Бажаємо вас зі сходом першої зірки на небі впустити це добро в свої душі, серця, будинки і зберігати його довго – як вогонь у вогнищі і всіляко підтримувати. Нехай ваш вогнище буде сповнений вогню любові і доброти, чесності та великодушності, і на його тепло завжди йдуть і люди і звірі. Радості вам і благополуччя, миру і спокою!

Різдво Христове – свято сімейне. Бажаю в цей день зібратися своєю великою і дружною сім’єю. Нехай кожен з вас принесе в рідну домівку тепло, турботу і любов.