Привітання з Різдвом

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Різдвом , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З Різдвом, подруга. Бажаю краси і розкоші, щастя і любові, удачі і благополуччя, успіху і натхнення, достатку і чарівності, доброти і світу, віри і надії, радості і сил, сміливості і мудрості, чудес і чарівництва!

Я хочу привітати свою кращу подругу з цим казковим святом. Я знаю, що ти збираєшся загадати в різдвяну ніч, і я впевнена, що це, нарешті, збудеться. У Різдво зазвичай відбувається диво, так що, може бути, ти зустрінеш сьогодні свою долю і вийдеш вже заміж, в кінці кінців. Так що сміливо загадуй бажання. Ну а ми, твої друзі, зробимо все, щоб це бажання збулося. Крім того, я тобі бажання удачі у всьому і успіхів, тому що у тебе заплановано багато планів, які обов'язково повинні бути виконані. Я вірю в тебе і підтримую у всьому, ти навіть не сумнівайся. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ми з тобою стільки років дружимо, але ось Різдво відзначаємо вперше. Значить, можна зробити це традицією.

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров'я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

З Різдвом тебе. Наша історія кохання закінчена, але в це чудове свято я щиро бажаю тобі всього самого доброго і радісного. Нехай тобі завжди вистачає сил доводити справи до кінця, домагатися свого. Будь любимо і щасливий. І нехай в це Різдво почнеться світла смуга твого життя.

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

З Різдвом Христовим! Нехай за столом зберуться найближчі люди, а в двері постукають доброта, удача, достаток, везіння і щастя.

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Бережіть рідних, пам'ятайте друзів і забувайте образи! З Різдвом Христовим Вас!

З Різдвом Христовим я вас хочу привітати і побажати, щоб різдвяна казка перетворилася в реальність, а омела розцвіла в найпотрібніший момент!

Щиро вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу світлої радості та доброти душі, щирих сподівань і любові серця, вірного блага і щастя родини, взаєморозуміння і достатку в домі.

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім'ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

Від щирого серця вітаю з Новим роком! У цей світлий чудове свято від щирого серця щиро бажаю нескінченного щастя, добра, миру, взаємної любові, міцного богатирського здоров'я, благополуччя, радісного настрою, комфорту і затишку в домі. Нехай всі твої світлі заповітні мрії в цей чарівний день збудуться. Нехай ангели постійно охороняють від бід і негараздів тебе і твоїх близьких.

Нехай Різдво Христове принесе в твоє життя тільки благими звістками, багато позитивних емоцій та величезну порцію щастя! Нехай Господь береже тебе і всіх твоїх близьких, пошле вам багато здоров'я, енергії і сил! Бажаю матеріального благополуччя, щирої любові і миру!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров'я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров'я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

З Різдвом Христовим, дорогий мій син! Бажаю тобі йти по життю щасливою стежкою і ніколи не падати, бажаю, щоб Ангел твій завжди був з тобою і не дозволяв тобі опускати рук, бажаю тобі, синку, здоров'я і любові, надії і доброти, удачі та достатку в житті. Нехай це Різдво подарує диво для тебе і міцну віру у все добре.

Від щирого серця прийміть від мене привітання з самим світлим і добрим святом на землі. Нехай небесні ангели висвітлюють Вам шлях, оберігають від біди. Будьте щасливі і здорові!

В цей добрий і чистий православне свято Різдва Христового хочеться побажати вам завжди вірити в добро і чудеса, приймати людей такими, якими вони є, не тримати в серці образи, жити в мирі з собою і не здаватися перед труднощів! Нехай Господь береже вас і оберігає вашу сім'ю від бід!

З прекрасним святом Різдво Христове! Нехай кожен день дарує щастя і радість, а твій будинок наповнений сміхом і теплими розмовамиблизьких і дорогих тобі людей.

Вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу, щоб за вікном було красиво і спокійно, щоб у домі панували щастя і благополуччя, щоб серце випромінювало любов і добро, щоб душу зігрівала турбота рідних людей і світлі моменти святкових днів.

Нехай світлий світ різдвяного свята принесе в ваш будинок тепло, радість та затишок. Нехай виконуються всі загадані вами бажання! Нехай удача та щастя супроводжують вас круглий рік і ніколи не проходять повз. Нехай здоров'я буде міцним, настрій - відмінним, а любов - вічної! З Різдвом Христовим!

Щасливого Різдва. Будьте життєрадісними і цілеспрямованими. Нехай виконуються ваші бажання!

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці! Світле свято Різдва обіцяє чудеса, і я бажаю вам зустрічі з цим дивом!

Вітаю наш дружний згуртований колектив! У Різдво бажаю всім безмежного щастя, шаленого успіху в справах, гідного заробітку і необмежених сил для реалізації своїх планів. Нехай вас очікують лише тріумф і перемоги. Але і не забувайте про хороший відпочинок і веселому проведення часу!

Вітаю з Різдвом. Нехай щастя увірветься в ваш будинок, закрутить вас в хмільний каруселі і наповнить ваші душі веселощами. Зі святом!

Різдвяні свята - це час подумати про душу. Нехай же у вашому житті не залишиться місце сумним думкам, а дні заповнюються справами і вчинками, що дарують виключно радість і щастя.

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений затишком, любов'ю, розумінням і щастям. Здоров'я і удачі.

Улюблений! Вітаю тебе зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день чарівництво Діви Марії і немовляти Ісуса перетворять твоє життя, наповнивши її світом і благополуччям! Нехай твій добрий Ангел-хранитель оберігає тебе від хвороб і зла, показуючи істинний шлях до досконалості душі і тіла! Бажаю тобі щастя, удачі, сімейного затишку і взаєморозуміння близьких!

Різдво Христове - це велике свято, добра сила якого здатна творити справжні чудеса. Я хочу привітати вас і побажати, щоб силацього доброго свята виконала всі ваші бажання і оберігала вас від будь-яких бід і негараздів. З Різдвом!

У Різдво Христове хочу Вам побажати щастя і радості, здоров'я і удачі. Нехай Бог береже Вас і Вашу родину. Нехай справи йдуть в гору, діти ростуть міцними, розумними і веселими, а з другою половинкою Ви будете жити в мирі та злагоді.

Цей найважливіший християнське свято бажаю провести в колі улюбленої сім'ї і дорогих серцю людей! Нехай все Різдвяні привітання обов'язково збуваються, і ваш будинок буде сповнений радості, благополуччя цілий рік!

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на світле майбутнє. Нехай душа завжди буде відкрита чуду, добра і помахом чарівної палички. Посміхнися всьому світу і він відповість взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

Вітаю з Різдвом! І в цей святійший свято, я хочу побажати Вам душевної рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров'я і всіх благ!