Привітання з Різдвом

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Різдвом , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю жити по інтуїції, любити за покликом серця, відчувати душею і радіти щиро!

З новим роком! З Різдвом! Нехай ваш будинок буде наповнений щастям, любов'ю і добротою

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім'я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Нехай в різдвяну ніч до Вас в будинок увірветься щастя, всядеться за гостинна святковий стіл і ніколи не покидає Вас. Бажаємо, щоб у родині завжди були дружба, повага, любов і благополуччя. Нехай робота ніколи не буде в тягар, а приносить лише задоволення і великий дохід. З Різдвом!

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров'я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

Вітаємо вас з Новим роком! Від усієї нашої родини бажаємо вам затишку і домашнього тепла, ароматних запахів і радісних вечорів у колі сім'ї та друзів!

Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов'язково здійсниться.

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва!

Вітаємо із радісним святом Різдва! Бажаємо миру в родині, доброти в душі, достатку в домі, тепла в серці і любові до життя.

З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров'я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

Вітаємо Вас з милостивим святом Різдва Христового, бажаємо миру і гармонії, світла в душі, затишку і турботи з боку оточуючих. Нехай Ваше серце не знає туги і розчарувань.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне - не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося - я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

В цей добрий і чистий православне свято Різдва Христового хочеться побажати вам завжди вірити в добро і чудеса, приймати людей такими, якими вони є, не тримати в серці образи, жити в мирі з собою і не здаватися перед труднощів! Нехай Господь береже вас і оберігає вашу сім'ю від бід!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім'ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі - твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Вітаю зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра і достатку в кожен дім! Нехай самі радісні почуття переповнюють душу в цей чудовий день! Хочеться побажати тільки добрих чудес, неземного щастя та здійснення всіх благих бажань!

З Різдвом Вас вітаємо! З чистим, світлим зимовим святом! Нехай до Вашої оселі завжди заглядає щастя, любов і добро, здоров'я і гроші. А все погане проходило повз і ніколи не зупинялося біля ваших дверей!

З новим роком! З Різдвом! Нехай ваш будинок буде наповнений щастям, любов'ю і добротою

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого ангела за твоєю спиною, який буде тебе захищати а також щастя в твоєму житті, удачі і везіння, розуміння оточуючих, добра в твоєму домі. Нехай береже тебе і твою сім'ю Бог.

Сьогодні з'явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров'я, чисту любов і неймовірне щастя!

Щасливого Різдва. Будьте життєрадісними і цілеспрямованими. Нехай виконуються ваші бажання!

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці! Світле свято Різдва обіцяє чудеса, і я бажаю вам зустрічі з цим дивом!

З Різдвом Христовим, дорогі хрещена. Бажаю легкої і щасливого життя без тяжких турбот і переживань, з добрими посмішками і хорошими людьми поруч. Хресна, в це чудове свято я бажаю всього самого радісного, всього найнеобхіднішого, всього самого красивого. Нехай буде здоров'я, лад і достаток в твоїй чудовій родині!

Я вітаю тебе з цим чудовим святом. Хочу побажати море посмішок і добра, достатку і благополуччя, любові і процвітання. Не бійся мріяти і вір тільки в краще!

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі, ніби коричне печиво, миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання здійснення всіх бажань! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм!

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

Вітаю з Різдвом! І в цей святійший свято, я хочу побажати Вам душевної рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров'я і всіх благ!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай світле свято буде навіяний життєвим натхненням і нотками любові, повітрям щастя і теплотою улюблених.