Привітання з Різдвом

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Різдвом , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Я хочу привітати свою кращу подругу з цим казковим святом. Я знаю, що ти збираєшся загадати в різдвяну ніч, і я впевнена, що це, нарешті, збудеться. У Різдво зазвичай відбувається диво, так що, може бути, ти зустрінеш сьогодні свою долю і вийдеш вже заміж, в кінці кінців. Так що сміливо загадуй бажання. Ну а ми, твої друзі, зробимо все, щоб це бажання збулося. Крім того, я тобі бажання удачі у всьому і успіхів, тому що у тебе заплановано багато планів, які обов'язково повинні бути виконані. Я вірю в тебе і підтримую у всьому, ти навіть не сумнівайся. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ми з тобою стільки років дружимо, але ось Різдво відзначаємо вперше. Значить, можна зробити це традицією.

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати міцного здоров'я, вічного блага, світлої надії, щирої любові, справжнього щастя, вірною удачі, безсумнівного успіху, красивої мрії, згасає віри і бравих сил. Нехай твій ангел завжди веде тебе по великій і рівній дорозі!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні найрідніших і найближчих тобі людей, і привід дійсно прекрасний- святая дата Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими - нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози і будуть, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!

З Різдвом тебе. Наша історія кохання закінчена, але в це чудове свято я щиро бажаю тобі всього самого доброго і радісного. Нехай тобі завжди вистачає сил доводити справи до кінця, домагатися свого. Будь любимо і щасливий. І нехай в це Різдво почнеться світла смуга твого життя.

З Новим роком і Різдвом вітаю! Дуже щиро бажаю веселих свят і неповторних емоцій, новорічного настрою і різдвяних чудес, будьте добрими душею і щирими. Бажаю вічної любові і успіхів на роботі і в сім'ї.

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров'я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім'ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

Різдво - найкращий день, коли збуваються мрії. У це свято відбуваються дивовижні речі. Нехай він буде таким, що запам'ятовується, чарівним і щасливим!

Ми зустріли Новий рік. Прийшов час самого доброго свята. Дозволь від щирого серця привітати тебе і побажати тільки хорошого. Проведи цей день зі своїми близькими, скажи, що любиш їх. Зі святом!

З Різдвом тебе! Бажаю всього самого доброго і світлого! Нехай любов, мир і гармонія переповнюють твоє серце! Нехай Бог благословляє тебе і береже кожного дня!

У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з народженням нових ідей і надій. Нехай буде мир і щастя в житті, спокій і радість на душі.

Дозвольте сьогодні щиро привітати вас з наступаючим різдвяних святом! Нехай світлі почуття і прекрасні надії не згасають у вашій душі. Прагніть робити добро і допомагати людям. Нагородою вам буде дружба, любов і вдячність. І нехай незмінно в цьому році вам щастить в будь-якій справі!

Нехай міцніє мужність, зростає впевненість в завтрашньому дні, а світле майбутнє буде не за горами. Нехай сім'я не має потреби ні в чому, а за твоєю спиною їй нічого не буде страшно. Нехай оточують тебе теплом, турботою і любов'ю. З Різдвом!

Нехай світлий світ різдвяного свята принесе в ваш будинок тепло, радість та затишок. Нехай виконуються всі загадані вами бажання! Нехай удача та щастя супроводжують вас круглий рік і ніколи не проходять повз. Нехай здоров'я буде міцним, настрій - відмінним, а любов - вічної! З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров'я, щирих посмішок і душевного тепла.

Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво - найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

В добре свято Різдва бажаю завжди залишатися людиною міцної віри, світлої надії, парного праці, щирої любові, гідного поваги і великого щастя.

Вітаю з одним з найбільших і чудових християнських свят - Різдвом! Бажаю зустріти цей день у колі близьких і рідних людей, поділитися душевним теплом, радістю і веселим настроєм. Нехай Ваш будинок буде сповнений достатку, любові, веселощів, милосердя і смирення. Бажаю, щоб Господь чув Ваші щирі молитви і допомагав у всіх справах!

З Різдвом Христовим! Нехай мирним буде цей рік! Вашій родині буде сито, весело і щасливо. Достатку, щастя, любові і благополуччя кожному члену вашої родини. Нехай до Вас в гості приходять тільки добрі люди і дарують Вам хороші емоції.

Ясно світить ялинка у тебе за віконцем, світле свято так і проситься в душу - з Новим роком! Вашому будинку бажаю я терпіння і розуміння. Нехай рідні люди, які далеко сьогодні наберуть твій номер або постукають в двері. Ангела Хоронителя на плечі. Мирного життя і духовного умиротворення.

З Різдвом Христовим, улюблена. Ангел мій, бажаю тобі світла радості і величезного щастя в житті. Нехай кожен твій день буде таким же чудовим, як і ти сама. Я бажаю нам з тобою красивого початку нової історії нашої любові, яка почнеться саме сьогодні. І нехай це Різдво буде добрим, веселим і чудесним.

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Вітаю з цим світлим і добрим святом! Нехай в кожній родині палає вогонь миру і благополуччя. Даруйте один одному любов і мир стане набагато веселіше і добріше. Нехай у ваші двері стукають тільки щастя, здоров'я і достаток. Вашій душі бажаю палітру яскравих фарб.

Зі святом - дійсно прекрасним, по-справжньому чудовим, неймовірно добрим, світлим! З Різдвом! Спокою душевного, гармонії, взаєморозуміння всієї сім'ї!

Вітаю з чудовим і знаменним Різдвом Христовим! Здоров'я, добра, любові, миру, гармонії і вічного земного милосердя! Нехай Віфлеємська зірка виконає всі ваші бажання!

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім'ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

Вітаю всіх православних! Нехай різдвяна зірка вкаже вам правильний шлях до добра, віри і успіху. Нехай Різдво принесе вам благополуччя, достаток і достаток. Нехай Бог допоможе вам у всіх добрих справах. Нехай це чудове свято буде радісним і повним веселого сміху, пісень і задоволення. З Різдвом!

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці! Світле свято Різдва обіцяє чудеса, і я бажаю вам зустрічі з цим дивом!

Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і бажаю всього самого доброго і найкращого! Нехай ваше життя радує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей! Нехай у вашому домі завжди панує мир і благополуччя, а в душі благодать!

Вітаю вас зі світлим і радісним святом Різдва Христового! Нехай у вашій душі навічно оселяться щастя, мир і доброта. Нехай ваш будинок буде сповнений любові, а близькі і рідні будуть поруч завжди. Бажаю, щоб кожен день був багатий на Боже благословення, і серце ваше ні в чому не потребувала!