Привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих привітань з хрестинами до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. У цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюкові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки буде всіляких приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете в усьому допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Милі батьки, хочу побажати вам величезного щастя, яке ви обов’язково повинні розділити зі своїм малюком. Хрестини виявляються воістину важливою подією, яке дозволяє отримати шанс для того, щоб використовувати найпотаємніші можливості для сімейного щастя. Нехай у вас все обов’язково складеться на 100%. Бажаю, терпіння і віри в світле майбутнє, надії і розуміння, що Господь веде вас по потрібної дорозі, захищаючи від багатьох життєвих перешкод. Нехай будь-які мрії та бажання знаходять можливість для своєї реалізації. Звичайно, нехай синочок вас радує в будь-який час доби і кожен день, адже можливість знайти своє щастя в рідному малюка – це саме чудове мить протягом цілого життя. Пам’ятайте про те, що з сьогоднішнього дня ваш синок перебуває під захистом Господа, який обов’язково подарує йому краплину щастя.