Привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих привітань з хрестинами до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Мої дорогі, ви навіть не уявляєте, як я рада за вас, тому що сьогодні було проведено таїнство хрещення вашого чудового синочка. Варто зауважити, що він поводився дуже добре, зовсім не вередував, не плакав, хоча багато дітей в його віці просто не переносять цю процедуру. Але ваш малюк впорався на відмінно, тому мені хочеться, щоб так було й надалі. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями в школі, потім в університеті. Нехай він вибере для себе найкращу дорогу в життя, яка буде наповнена найприємнішими і радісними подіями. Ви – просто відмінні батьки, які заслуговують на те, щоб їх синочок радував їх. Зі святом вас, мої дорогі! Міцного здоров’я і щастя вашій прекрасній хлопчикові. Нехай все його мрії виконуються, а ідеї реалізовуються. А хресні батьки завжди будуть поруч, щоб допомогти і підказати.

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости же розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе у відповіді перед богом.

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.