Оригінальні Різдвяні привітання простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук гарних Різдвяних привітань у прозі, ми підготували безліч гарних варіантів.

У цю рятівну ніч з вдячним серцем звернемося до Бога, своєю душею приєднаємося до радісного хору ангелів, разом з пастухами знайдемо Спасителя світу.

Сьогодні промінь різдвяної зірки осяє наші душі, а всесвітня чаша проллє божественні дари! Віримо, що з Різдва почнуться світлі смуги в житті, потужним потоком прибуде добро і здоров’я! Чекаємо, що всі отримають захист свого ангела-хранителя!

У цей святий день, дозволь побажати тобі найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Нехай в твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню:

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим, зі святом, яке дихає надією і любов’ю, який повертає віру в чудо та добро. Бажаю стрімких злетів, щасливих польотів, щирих обіймів близьких і великого щастя на Землі.

У цей самий чарівний свято в році я бажаю тобі зануритися в прекрасну казку, щоб сонце світило в душі і тепло любові зігрівало серце! Нехай реальними стануть всі мрії і райдужні сни, а світло і добро завжди будуть розганяти темні хмари. Бажаю, щоб у твоєму житті були тільки білі смуги, а сюрпризи і подарунки наповнювали тебе дитячою радістю!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю яскравого мерехтіння щастя душі, вічного сяйва доброї надії, велике і чисте кохання в серці.

Вітаю з самим чарівним святом в році – з Різдвом Христовим! Нехай в цей день на вас сиплються всі можливі і неможливі блага: подарунки і сюрпризи, виграші, премії. Нехай в цей день вам повертають борги і зізнаються в коханні! Бажаю відчути себе найщасливішою людиною в світі, повірити в диво і почати «чудити» самостійно! Нехай навколо вас буде багато добрих, щедрих і прекрасних людей! Зі святом!

Вітаю з Різдвом! Бажаю світлих думок в голові, благополуччя в родині, успіхів на роботі, затишку в домі, здоров’я тіла, бадьорості духу і любові в серці!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання до сліз