Оригінальні привітання з Яблучним Спасом українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Яблучним Спасом , ми підготували безліч гарних варіантів.

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

День відкриття надприродній місії Христа, яка полягає в об’єднанні небесних і земних почав, отримав назву Преображення Господнє. Вітаю зі святом, бажаю незламної віри і міцного здоров’я!

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят – Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого – міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!

З Яблучним Спасом! Здоров’я тобі, моя рідна, не хворій! І завжди світися і радій, як ти вмієш! Квітни і пахни!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю тобі бути людиною – стиглим яблуком, яке і зовні красиво, рум’яне, апетитно, і всередині – соковите, солодке, хороше. Нехай твоє серце знає доброту, нехай твоє життя грає яскравими фарбами любові і щастя. Здоров’я, миру, Божої допомоги в справах і світлої радості.

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Привітати з Яблучним Спасом

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

За слов’янськими традиціями сьогоднішній день знаменує настання осені і збір врожаю. З теплом і від щирого серця вітаю вас з Яблучним Спасом! Нехай ваше життя завжди буде наповнена добром, любов’ю, світлом справжніх чудес і радістю! Достатку в домі і всього самого найкращого!