Найкращі привітання з Пасхою у прозі

Наш сайт заощадить вам час, на пошук кращих привітань з Пасхою українською мовою, ми підготували безліч гарних варіантів.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю тобі ясного, чистого, благополучного буття, наповненого щастям, затишком і приємними хвилинами. Нехай в твоєму серці живе любов і добро, ніколи не сумуй і досягай свого. Нехай твій настрій буде тільки радісним, а душа завжди відкритою і чистою. Поділися частинкою щирого щастя з оточуючими – вони порадують тебе тим же, і на серці стане тепліше.

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Вітаємо зі світлим і чистим святом Великодня. Нехай у серці кожної людини оселитися Віра, Надія і Любов. Нехай в душі буде спокій і мир Божий!

Христос Воскрес! Нехай вас і ваших рідних не обійде удача стороною. Нехай у вашому домі завжди буде благополуччя, спокій і постійне щастя.

Вітаю від щирого своєї захопленої душі і натхненно сердечка зі світлим святом Великодня!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Бажаю, в цей світлий день, радості, очищення, благословення, душевності і відчуття близькості господньої. Нехай мир і благополуччя зосередяться в ваших серцях і продовжать своє існування в повсякденному житті. Христос Воскрес!

Сердечно вітаю хороших людей з Христовим Воскресінням. Бажаю вам здійснення найзаповітніших бажань, божого розташування, віри в свої сили і справжньої християнської любові. Нехай близькі люди завжди зігрівають вас теплом своїх сердець.

Зі світлим святом Великодня! Нехай благі починання неодмінно досягнутий результатів, в серце радіє любов, а тепло не залишає домівки.

З паскою! Христос Воскрес! Радійте кожному Божому дня, діліться останнім шматком хліба з ближнім і тоді у Вас все буде: успіх, удача, везіння, благополуччя, гроші і любов.

Вітаю зі Світлої Великоднем! Бажаю здоров’я і світла в твій будинок, добробуту і душевної рівноваги, найтепліших і радісних вражень і міцного кохання. Нехай твої близькі завжди будуть під захистом вищих сил і нескінченно щасливі.