Привітання з Пасхою

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Пасхою , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

У день світлої доброї Пасхи від чистого серця бажаю любити і неодмінно бути коханою людиною, мріяти про сокровенне і всією душею прагнути до чудес, жодного дня не проживати без віри і надії, завжди бути під надійним захистом крил свого ангела.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень - це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов'язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Христос Воскрес! Нехай Великдень розжене всі хмари на твоєму небі, нехай з цього дня твоє серце співає, а душа радіє в променях щастя. Бажаю здоров'я, віри і любові, міцніше, ніж сталь, бажаю миру і життя, яскравіше, ніж веселка.

Вітаю тебе зі святом світлого Великодня! Нехай цей надзвичайний весняний день буде наповнений яскравими фарбами, приємними зустрічами, щирими словами і душевної гармонією.

Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай в цей світлий день ваша душа наповниться щастям і умиротворенням. Бажаємо, щоб Господь охороняв ваш будинок, не впускаючи в нього біду і горе. Велика Пасха настала, Спаситель наш Воістину воскрес!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров'я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов'ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!

Нехай цей священний православне свято посіє в душі гармонію і єдність, занесе в житло теплим вітерцем радість і веселощі, наповнить серце любов'ю і ніжністю!

Весняний, яскравий і сонячний день вітає Світлу Пасху! Божественне світло на душі, як від яскравої свічки. І на столі нас вже чекають паски. Нехай чується всюди призовні слова, Христос Воскреси! Будемо завжди ми дружною однією сім'єю разом.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров'я і благополуччя.

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

Бажаю, щоб святий Великдень подарувала вам всі земні і душевні блага! Нехай тіло ваше наповниться здоров'ям, а душа благодаттю. Нехай ваші добродійні справи виходять з самого серця, і люди відповідають вам взаємністю. А в родині вашої нехай панує взаєморозуміння і турбота один про одного.

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Прийміть мої щирі вітання з найвеличнішим з усіх християнських свят! Нехай вища сила дарує вам сьогодні (і завжди) оновлені сили, здоров'я, терпіння, міцність духу і сил, вічне спасіння і благословенний успіх в працях. Іскри вам божої в вашій творчості!

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро!

Вітаю з великим святом Воскресіння Христового! Нехай в цей день навколо панує безмежна радість, адже сьогодні весь світ оновлюється для нового життя. Бажаю, щоб вдався паску, багатим був великодній стіл і щасливими особи присутніх за ним. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою. Бажаю здоров'я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Сьогодні будуть зведені всі старі рахунки. Ми сядемо за стіл і зійдемося один на один в битві фарбованими яйцями. І нехай переможе найсильніший! З паскою!

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

Христос Воскресе! Бажаю кожному з вас допомоги Божої, радості духовної і благополуччя! Сердечно вітаю з цією невимовною радістю і торжеством любові Христа до світу, яку Господь дарував нам, «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». Бажаю миру, щастя, благополуччя, душевного спокою і божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близьким!

Весняний, яскравий і сонячний день вітає Світлу Пасху! Божественне світло на душі, як від яскравої свічки. І на столі нас вже чекають паски. Нехай чується всюди призовні слова, Христос Воскреси! Будемо завжди ми дружною однією сім'єю разом.

Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

Привіт! З Великоднем вас вітаю! І бажаю в це свято тільки щастя і здоров'я вам і всій вашій родині, нехай підуть геть погані думки, а в душі нехай завжди буде мир і спокій. Зі святом!

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовимвоскресінням - Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Вітаю з паскою! Нехай в сім'ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Христос Воскресе! Бажаю кожному з вас допомоги Божої, радості духовної і благополуччя! Сердечно вітаю з цією невимовною радістю і торжеством любові Христа до світу, яку Господь дарував нам, «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». Бажаю миру, щастя, благополуччя, душевного спокою і божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близьким!

Христос Воскрес! Нехай душу вашу наповнить благість, любов переповнює серце, відчуття ж нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хранитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до щастя істинного, а ви радійте і славте Бога з ним!

Прийми мої найкращі побажання та привітання з чудовим святом! І нехай Бог обрушить на тебе всі свої великі милості, яких ти дійсно заслуговуєш. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Вітаю всіх з Великим Днем Воскресіння Христового! Цей день - день, коли для нашої свободи сам Христос нам життя дарував, пожертвував собою заради порятунку людства. Він подарував нам свободу від полону смерті, полону гріха і полону пекла! Христос переміг смерть!