Кращі Різдвяні привітання українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук щирих Різдвяних привітань до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Милий чоловік, любов моя, вітаю тебе з Різдвом! Нехай це свято чуда і любові, віри і надії, світла і удачі подарує нам щасливу казку на двох, нехай буде відкритою і щирою твоя душа, нехай серце випромінює промені добра і радості. Бажаю тобі благодаті життя, міцного здоров’я та різдвяного настрою!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво українською мовою

Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

Нехай різдвяна зірка виявиться маяком у вашому житті. І нехай на світло цього маяка йдуть щастя, благополуччя і успіх. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

Вітаємо з Різдвом Христовим! Як понад дві тисячі років тому блага вість про Народження Спасителя осяяла все людство, весь світ, так нехай благодатне світло цього великого свята сьогодні осяває ваші душі і наповнює ваші серця любов’ю до ближнього, внутрішньою гармонією, рятівної вірою і безмежним щастям.

Бажаю тільки радісних моментів і Божого благословення в це чудове свято! Нехай в серці завжди панує любов, в душі – спокій, а в будинку – затишок і тепло! Нехай всі твої найзаповітніші бажання і мрії Господь допоможе втілити в життя!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Цим чудовим Різдвяним ввечері вся наша сім’я зібралася за святковим столом в єдиному прагненні відчути в наших душах божественне світло і тепло. Нехай наші бажання з’єднуватися у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ і всіх нас. За Різдво Христове!