Гарні привітання з Яблучним Спасом

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих привітань з Яблучним Спасом українською, ми підготували безліч гарних варіантів.

У цей світлий і радісний свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо сьогодні переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші починання і справи принесуть плоди, мрії почнуть збуватися і щастя увійде у ваше життя сліпучим сонячним світлом!

У церковному календарі другий Спас отримав назву Преображення Господнє. Нехай цей літній день принесе здоров’я Вашим рідним, спокій і всі блага! Вітаю християн!

Преображення Господнє – це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

І в твоєму житті виповниться навіть більше, ніж побажаєш. Люби і будь любима! А я завжди поруч з тобою! Люблю і обіймаю.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

Солодких стиглих яблучок! Гарного врожаю, щоб завжди було що поставити на стіл! Нехай буде багатство і процвітання! Нехай в душі буде спокій і світле тепло! Нехай серпня принесе теплу осінь і ласкаву зиму!

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

Моя вірна супутниця життя! Сьогодні в Яблучний Спас я вітаю тебе і дякую за те, що ти поруч зі мною! За твої щоки рум’яні, як червоне наливне яблучко, за твої губи солодкі, як виноград, за твій дзвінкий веселий сміх, який гріє мені душу! Квітни красою і мудрістю своєю, будь здорова і щаслива!

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня, це означає, що мені неодмінно потрібно привітати вас з одним чудовим святом, про який можна говорити дуже довго. Йдеться про Яблучний спас, який щорічно відзначається в цей день. незважаючина те, що у нас ще тільки початок серпня, але, згідно з цим свята, саме в цей день починається осінній період. Вважається, що після цього свята починаються холодні дні, тому я бажаю вам не замерзнути, тому що літо ще не закінчилося. Зігрівайтеся спогадами про літні яскравих ночах. Я хочу побажати вам гарного настрою протягом усього того чудового святкового дня. Нехай природа буде до вас прихильна і принесе багато радості і щастя. Проведіть цей день з користю. Ось, наприклад, ви можете відправитися сьогодні за місто, щоб відпочити і розслабитися.