Зворушливі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з Різдвом , ми підготували безліч гарних варіантів.

З Різдвом Христовим, кум. Бажаю любові і щедрості рідних сердець, удачі і благополуччя від життя, миру і радості за вікном і в серці, достатку і справжніх чудес сьогодні і завжди. Здоров’я тобі, куме, і всього доброго.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовим! Це довгоочікуване свято всіх православних людей, які радіють звістці про те, що народився Ісус Христос. У це світле свято я хочу побажати всім вам миру, гармонії, натхненності і спокою в душі. Бажаю зустріти це світле свято з миром і добром, і саме тоді цей день, безсумнівно, принесе вам щастя і благополуччя. Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають ваш будинок, нехай перебуває з вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, вам міцного здоров’я душі і тіла. Бажаю, щоб вашими покровителями стали щастя і добробут. Різдво – найсвітліше і гарне свято, так нехай мир і спокій стануть вічними мешканцями вашого будинку. Нехай доля буде до вас прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує вам мир і благодать! З Різдвом Христовим!

Улюблена моя жінка, краса моя люба, вітаю тебе з Різдвом. Нехай скрип снігу під ногами і світіння яскравою місяця подарують казкову атмосферу для твоєї душі, нехай добра заметіль за вікном і вірна любов моя наповнять радістю і світлом всі дні календаря.

Сьогодні для багатьох людей Різдво – це всього лише світське свято, вони навряд чи знають його давні витоки … Але хіба це свято стало для них менш прекрасним? Зовсім немає! Вулиці міст до цього дня перетворюються, все в вогниках гірлянд і святкових вітринах, а вдома – наповнюються веселим сміхом присутніх на святі сімей і ароматами різдвяних страв. Напередодні цього дивного свята я вітаю вас і бажаю вам і вашим рідним щастя!

Моя улюблена і глибоко шанована свекруха, від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва Христового! Нехай зірки для вас завжди складаються вдало, серце сповниться любов’ю, а думки будуть чистими і ясними!

Різдво Христове – світле свято. З його приходом в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир на землі і в кожному з нас. З Різдвом!