Щирі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук зворушливих привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей яскравий і чистий свято Господь наповнить вас здоров’ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі. Зі святом!

З Богоявленням иль Світлим Хрещенням! Пориньте в холодну водицю, змийте все гріхи, очистіть себе від негативу, не бійтеся захворіти. Побажаю світу в будинку, ні в чому собі не відмовляти, багатства і процвітання, сім днів на тиждень і двадцять чотири години на добу бути здоровими і відчувати почуття безмежної спокою і щастя. Душевного і фізичного зцілення від усіх існуючих недуг.

Кохана! Вітаю тебе зі святом Водохреща. Дві тисячі років тому Іван хрестив Ісуса в Йордані і Бог Отець з небес проголосив: «Це Син Мій Улюблений». Коли я вперше тебе побачив, я теж почув голос з неба: «Це твоя кохана». Наша зустріч була не випадковою. Ти найдобріша і красива дівчина на світі. Я тобі дуже люблю. Нехай Господь береже тебе, а я обіцяю, що завжди буду поруч і буду захищати і берегти тебе з Божою поміччю.

У нас також ви знайдете багато красивих і прикольних поздоровлень з Хрещенням в віршах.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю миру, добра, достаткуі благополуччя у всьому! Нехай свята вода подарує гармонію і чистоту! Бажаю в це світле свято благословення Господнього, щирої любові і віри в краще!

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.

Вітаємо зі світлим святом Хрещення Господнього! Нехай чиста, водохресна вода вимиє і понесе з собою всі біди, печалі і хвороби. Нехай принесе з собою міцне здоров’я і чистоту думок, щоб Ваше життя було щасливим і радісним.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем своїми словами