Щирі привітання з Великоднем українською

Наш сайт заощадить вам час, на пошук красивих привітань з Великоднем до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Вітаємо зі святом Великодня! Мир вам і вашому будинку, благополуччя! Щоб негоди обходили стороною, в родині панувало взаєморозуміння, а за столом завжди збиралися всі найближчі та найрідніші люди!

Поздоровляю з Пасхою та в день, коли Христос Воскрес від щирого серця бажаю, щоб в твоєму серці прокинулися найдобріші почуття, які здатні перевернути твій внутрішній світ і перетворити життя на справжнє диво. Бажаю щастя на довгий вік, найщирішої і світлої любові, самого міцного і міцного здоров’я.

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Дорогі друзі, зі святом вас! Сьогодні – той самий день, коли я вам всім дарую свою обіцянку … Обіцяю, кожен раз коли я буду звертатися до Бога, я буду просити у нього для всіх вас – щастя. Дарма! І нехай ніхто не вийде пішов ображеним! Нехай буде так!

Воскрес Христос! І довів нам усім, що він великий. Він віру людям подарував, яку кожен повинен трепетно ​​зберігати в своєму серці. Нехай велика жертва Христа ніколи не виявиться марною, живіть з любов’ю в душі, світлом в очах і чистотою в помислах. Несіть по життю тільки добро і робіть правильні вчинки. Сам господь стане вашим помічником, захисником і наставником. Зі світлим святом Великодня!

Весна! Благодатний вогонь в небесному місті Єрусалимі. Світле Христове Воскресіння. Велике свято і велика радість для всього християнського світу. Нехай частинка цієї радості залишиться з тобою весь рік і підбадьорює, додає тобі сил в скрутну хвилину. Не гай віру, радуйся кожному новому дню. Нехай твоя душа не знає що таке скорбота і смуток, але перебуває в любовідо Всевишнього і ближнім. Я тебе люблю. Христос Воскрес!