Оригінальні привітання з Водохрещем українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих привітань з Водохрещем українською, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Золотий серпик місяця або яскравий диск місяця подарують в Хрещення стільки грошей, скільки зірок на нічному Водохресний небосхилі. Нехай серпик місяця подарує вам відро монет, а повний місяць буде сприяти благополуччю протягом цілого року, щоб гроші у вашій родині водилися завжди, і щоб прибуток завжди була швидше витрат, які будуть завжди неминучі і дарує тільки радість і любов в сім’ї, об’єднуючи всіх заради загального благополуччя. Нехай вам будуть все заздрити, але не зможуть зашкодити, тому, що не заздрять тільки тим, кому співчувають, і нехай ваше щастя буде яскравим, немов нічна місяць, сяючим і золотим, немов молодий місяць нового року і нехай удача не залишає вас ніколи, освітлюючись сяйвом Хрещення.

З Хрещенням Господнім! Нехай зірки світять для тебе, нехай ангели зберігають спокій, нехай життя буде позитивною, нехай здоров’я зростає з кожним днем. Бажаю тобі райських благ, душевної рівноваги, міцних сімейних уз і вічної радості, незліченних скарбів і чудових друзів.

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем українською мовою

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім! Свято хрещення даний нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і взяли в серці його красу. Зі святом, світлим і чистим Хрещенням!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!