Оригінальні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих привітань з Великоднем своїми словами, у прозі, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя – повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру – миру в родині і на Землі!

Привітати з Великоднем

Привітання з Великоднем до сліз

З паскою! Вітаю з воскресінням Господнім. Нехай у Вашому домі завжди буде що з’їсти, що одягнути і з ким поділитися, важливою для Вас, інформацією.

Великдень – це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Сьогодні – найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний посмішками, добром і добротою. Нехай Господь береже в вашому домі згоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Залиш всі образи, прикрощі та неприязні в минулому. Час розпочато нове життя, і я бажаю, що б вона вийшла саме такою, якою ти її задумаєш. Нехай Господь привнесе в неї добро, щастя і любов, і нехай в ній не буде місця заздрості, злості, нерозуміння і ворожнечі. Миру і тепла твого дому!

Христос Воскрес! Нехай буде мир на Землі, віра – в душі кожного з нас і любов на серце. Я щиро бажаю тобі щасливої ​​родини, міцного здоров’я, світлої надії і благополуччя на кожен день.

Привіт! Я великодня смс-ка, відправлена ​​для найкрасивішої дівчини в усьому світі! Нехай світле свято Великодня подарує тобі мир і спокій в душі, щастя й удачу в життя. Зі святом, кохана!

Улюблений, від щирого серця вітаю тебе з Великоднем. Нехай наша любов буде охоронятися небесами, нехай Христос береже тебе. З найсвітлішим, добрим і дивним православним святом,дорогий!

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близькими!