Оригінальні привітання з хрестинами простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук оригінальних привітань з хрестинами простими словами, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Від щирого серця вітаю з крестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною рікою під благословінням Бога, нехай в хвилини труднощів доля дарує чудо, нехай завжди відкритою і доброю буде душа дитини.

Дорогі батьки, сьогодні ваша маленька дівчинка пройшла своє головне таїнство в житті – таїнство хрещення. Тепер вона знайшла своїх хресних батьків, які завжди будуть допомагати своїй названій донечці і оберігати. Ангел – хранитель, який сьогодні з’явився у дитини, завжди буде слідувати за нею, оберігаючи від нещасть і проганяючи невдачі. Нам хотілося побажати, щоб ваша красуня кожен день радувала вас своєю посмішкою і маленькими перемогами. Вона щодня буде пізнавати щось нове, отримувати власний досвід від спілкування з цим світом, так нехай він буде також добрий до неї, допомагаючи знаходити тільки правильні дороги в цьому житті. Нехай кожен ваш день буде наповнений сміхом цього маленького сонечка.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.