Найкращі привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Наш сайт заощадить вам час, на пошук оригінальних привітань з Великоднем своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

“Христос Воскресе!” – говоримо ми в свято світлого Великодня. Радійте цього дня, любите життя, вірте в Христа! Нехай сьогодні за святковим великоднім столом збереться вся ваша сім’я. І нехай кожен новий день приносить вам благополуччя, здоров’я і дарує щастя!

Христос Воскрес. Я вітаю тебе з Великоднем і від чистого серця хочу побажати звільнити свою душу від тривог, образ і печалей, стати добрішими, побачити цей світ по-новому, полюбити своє життя ще сильніше. Здоров’я тобі і простого людського щастя.

Христос Воскресе! Ось і Великдень до нас прийшла – свято милий для мене! Скільки радості приніс і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня подуспелі – добре! Весна прийшла – світле свято принесла – Воскресіння Христове! Всі співають і славлять Бога!

Всім відомо, що добро сильніше всяких негараздів і що воно завжди перемагає, і особливо сильно це відчувається в пасхальне свято, коли здається що з самих небес ллється пісня, що прославляє чудесне повернення до життя! Так нехай сьогодні радісні нотки зворушений і твоє серце, наповнивши його любов’ю до ближнього, вірою в краще і світлим щастям!

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

У свято Святої Пасхи бажаю тобі терпіння і сил, довгого і щасливого життя, нехай сили тобі дасть Господь для турботи про близьких своїх і рідних, нехай відводить біду від вашого будинку і нехай сім’я твоя буде міцніше граніту. Нехай дружба буде справжньою, а любов – щирою. Бажаю тобі міцного здоров’я і багатого духовного внутрішнього світу!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем до сліз

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!