Найкращі привітання з хрестинами до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з хрестинами , ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Вітаю з крестинами. Бажаю дитині щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яке лихо, нехай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай тепер Господь його завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для улюбленої дитини життя справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за малюком і дарує світло добра.

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Багато людей вірять, що кожному на небі належить одна, але особиста зірка. Вона запалюється на небосхилі в той момент, коли крихта з’являється на світ, а ось розкриває своє сяйво в повній мірі, саме тоді, коли дитину хрестили. Саме ангел вашої малятка запалив її зірочку, щоб малятко ніколи не боялася темряви, навіть в найстрашнішу ніч, щоб ніколи не загубилася на дорозі, адже зірочка допоможе знайти шлях додому. Тепер поруч з цією маленькою принцесою буде її ангел-охоронець, він заспокоїть і покаже яскраві сни, прожене хвороба і подарує веселку. Батьки, тепер у вас є вірний друг, який завжди догляне за крихтою. Нехай у вашому домі щасливими переливами чується дитячий сміх, а кожен день буде яскравим.

Привітати з хрестинами

Привітати з хрестинами українською мовою

Чудова крихітка, сьогодні ти знайшла свого янголятка, який ніколи не втомиться працювати над тим, щоб ти була здоровою, щасливою і щасливої. Він вкриє тебе крильцями в потрібний момент, і освітить правильний шлях. У твоєму житті буде тільки радість, краса і безтурботність, а ще безмежна любов хресних батьків. Вітаю!

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. У цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюкові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки буде всіляких приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете в усьому допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!