Найкращі привітання з днем народження для священика, батюшки простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук привітань з днем народження священика, батюшки , ми підготували безліч гарних варіантів.

Прошу Вашого благословення, Батько, і дозволу привітати Вас з днем ​​народження. Щиро бажаю Вам доброго життя в променях благодаті, праведності, любові, поваги і радості. Нехай Вам вдасться подарувати надію навіть самому знедоленому, нехай у Ваших силах буде змінити цей світ на краще.

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Благословіть мене, Батько, і прийміть щирі вітання з днем ​​народження. Хочеться Вам побажати ясних і мирних днів, благополуччя і щастя, щирих і чесних людей на життєвому шляху, милосердя і великодушності, удачі, здоров’я, істиною радості і світлої надії.

Благословіть мене, Батько, і прийміть щирі побажання в честь дня народження Вашої. Бажаю добрих людей на життєвому шляху, щасливою волі долі і світлого блага, бажаю милості душі, великої поваги і щирих молитов.

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був справжнім! Молитовно вам бажаємо милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, нехай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всі добродійства Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далекий схід від заходу! Вихваляйте все чин Господа, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, на Бога покладаючись, і несіть Господу на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий його не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбутися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.