Щирі привітання з днем народження для священика, батюшки українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих привітань з днем народження священика, батюшки українською мовою, ми підготували безліч гарних варіантів.

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

Благословіть, Батько і прийміть найтепліші побажання миру, щастя, здоров’я, любові і радості в свій день народження. Нехай Ваше добру справу дарує кожному чисту віру і добру надію, нехай у Вашому житті кожен день буде світлим, славним і мирним.

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Прошу Вашого благословення, Святий отець і дозволу привітати Вас з днем ​​народження. Нехай всі починання будуть на славу і на благо цього світу, нехай всі старання і зусилля неодмінно вінчаються успіхом, нехай парафіяни ніколи не втратять доброї віри і сили любові до Бога, нехай у Вашому житті завжди горить вогонь надії і удачі.

Благословіть мене, Батько, і прийміть щирі побажання в честь дня народження Вашої. Бажаю добрих людей на життєвому шляху, щасливою волі долі і світлого блага, бажаю милості душі, великої поваги і щирих молитов.

Вітаємо з Днем Народження, і бажаємо, щоб Господь Бог блаженно влаштував життя вашу, щоб наповнив її по вінця миром і радістю, любов’ю і розумінням, теплом і добрими думками! Прийміть нашу любов і молитви про вашому благословення! Бажаємо, щоб послав він вам велику дружбу і прекрасну вічність вірування! Ми бажаємо вам, щоб ваше майбутнє було тісно пов’язане з волею Божою, з його великими планами про спасіння душ, що заблукали, людських! Нехай сила дарована вам Всевишнім, ніколи не залишить вас на бездоріжжі! Нехай досягнуті вами висоти ніколи не будуть забуті вами! Мир вам і милість в душу, Бог вас любить! Нехай ваше серце буде переповнене вірою і бажанням творити добрі справи! Нехай в цей день і завжди Божа любов зберігає ваше життя! Нехай прекрасна мелодія молитви завжди звучить у вашому серці! І нехай ваші благі наміри завжди збігаються з Божими планами!