Красиві привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук красивих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі, ми підготували безліч гарних варіантів.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

У день Хрещення Господнього хочу від усього серця побажати без втоми і сліз, без тривоги і печалі йти по життю дорогою щастя і любові, не припиняючи вірити і сподіватися, не забуваючи цінувати, що маєш, і радіти життю.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

Нехай свята водохресна вода змиє всі ваші неприємності і прикрощі та після свята ваше життя піде по шляху, легко веде до благополуччя, умиротворення і щастя! Нехай в хрещенські морози в вашому домі буде тепло і затишно, у вашій родині буде сонячно і радісно, ​​в вашій душі буде ясно і світло!

Бажаю в цей святий день щоб оздоровилися тіло, думки і душа. Щоб на світанку разом з цілющою водою змилися все погане, хвороби, смутку і переживання. Бажаю щоб серце відкрите було для добра, для віри, для Бога. З Хрещенням Господнім!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Вітаю з Хрещенням Господнім. У цей день хочеться побажати залишити за спиною образи і дурні слова, сварки і грубі вчинки. Нехай в життя прийде щастя, теплота рідних сердець, розуміння і любов, легкість, надія і благополуччя.

Нехай світле свято Хрещення Господня принесе в твій будинок любов і Боже благословення. Нехай всі печалі і тривоги змиє водохресна вода. Нехай радість і надія живуть в твоєму серці. І нехай завжди, у всіх твоїх справах і турботах, з тобою поруч буде Господь, допомагаючи тобі прийняти рішення, підтримуючи тебе і оберігаючи.

У день Хрещення Господнього, в добрий і чистий свято від усієї душі вітаю і залишаю побажання гарного здоров’я і світлого блага. Нехай твоя сім’я живе в щасті та мирі, нехай твій характер буде міцним, як хрещенські морози, нехай твоє серце сьогодні назавжди позбавиться від усіх тривог і сумнівів.

Святий день на календарі, в який прийнято стрибати в освячений ополонку (иордань)! Бажаю, щоб купання або умивання в Хрещення Господнє зміцнило твою віру і загартувало тіло!

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!