Красиві привітання з Великоднем простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих привітань з Великоднем українською, ми підготували безліч гарних варіантів.

Воістину Христос Воскрес! Вітаємо зі святим святом Пасхи, дорогі Християни! Нехай віра береже Вас від бід та смутку! Дай Бог Вам благополуччя, міцного здоров’я і даху над головою!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! І нехай буде мир на Землі. Нехай Бог простить нам всі наші гріхи. Нехай жертва Ісуса буде не марною. Я від душі бажаю тобі і твоїм близьким здоров’я, віри, сил, поваги, любові, благополуччя і дружби. Бажаю відчувати себе щасливою людиною, що має можливість здійснювати щось хороше. Нехай з цим світлим днем ​​в твоєму житті почнеться світла смуга благодаті!

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.

Сердечно вітаю хороших людей з Христовим Воскресінням. Бажаю вам здійснення найзаповітніших бажань, божого розташування, віри в свої сили і справжньої християнської любові. Нехай близькі люди завжди зігрівають вас теплом своїх сердець.

Вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай у серці знову відродиться надія, нехай в тебе прокинеться сила і любов, нехай душу міцніше зробить віра, нехай в житті настане смуга добродеяния і благополуччя.

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітання з Великоднем своїми словами

Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.

Христос Воскрес! Нехай Великдень розжене всі хмари на твоєму небі, нехай з цього дня твоє серце співає, а душа радіє в променях щастя. Бажаю здоров’я, віри і любові, міцніше, ніж сталь, бажаю миру і життя, яскравіше, ніж веселка.

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!