Кращі привітання з Водохрещем простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук щирих привітань з Водохрещем своїми словами, ми підготували безліч гарних варіантів.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітати з Водохрещем до сліз

У день Хрещення Господнього, в добрий і чистий свято від усієї душі вітаю і залишаю побажання гарного здоров’я і світлого блага. Нехай твоя сім’я живе в щасті та мирі, нехай твій характер буде міцним, як хрещенські морози, нехай твоє серце сьогодні назавжди позбавиться від усіх тривог і сумнівів.

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю змити разом з себе і гріхи, і недуги, в молитві своїй стати добрішою і покірно. І нехай Господь винагородить тебе новими силами за твоє милосердя, за твоє покаяння. Бажаю радісним і щасливим життя з чистою любов’ю і світлою надією.

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє. Це свято, яке об’єднує віруючих людей і змушує вірити в чудеса. Бажаю бути чистими душею, жити, маючи віру в серці, поширювати навколо себе чистоту і доброту. Нехай у нас завжди буде душевний спокій.