Кращі привітання з Великоднем своїми словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук щирих привітань з Великоднем у прозі, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам’ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

Воістину Христос Воскрес! Вітаємо зі святим святом Пасхи, дорогі Християни! Нехай віра береже Вас від бід та смутку! Дай Бог Вам благополуччя, міцного здоров’я і даху над головою!

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

У настільки праведний, райдужний і променистий день бажаю не менш легкого, радісного і променистого настрою! Нехай Великдень сколихне в оточуючих тебе людей все найкраще, добре і хороше! А тобі подарує почуття захоплення, захвату і радості! Зі святом!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Христос Воскрес. І з цього дня в світ прийшла благодать, радість, надія. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю щасливого довгого життя з вірними друзями, з щирою любов’ю, з невтомною вірою, з доброї мрією, з міцною сім’єю, з бравою удачею, з прекрасним настроєм!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався тепломі затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Христос Воскрес! Сьогодні найбільш радісне свято, щорічно нагадує нам, що прихід весни і торжество добра неминучі! Нехай же нудьгу у вашій душі завжди змінює сонячний настрій, а в житті переважають вчинки, якими можна пишатися.

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем українською мовою