Гарні привітання з Великоднем

Наш сайт заощадить вам час, на пошук кращих привітань з Великоднем своїми словами, ми підготували безліч гарних варіантів.

Нехай цей пасхальний день дасть всім людям сил жити згідно божим заповідям – в мирі та любові, радіти і передавати цю радість рідним і близьким. Бажаю всім нам терпіння, милосердя і взаєморозуміння. Христос Воскрес!

Велике свято при йшов і ваш будинок. Бажаю вам відзначити його дружно, весело і душевно. Нехай великодні паски стануть символом здоров’я всіх членів вашої родини, посмішки і привітання стануть запорукою добрих відносин і взаєморозуміння у вашій родині, а великодні подарунки будуть символом матеріального благополуччя і достатку у всьому. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і кажу радісно – Ісус Воскрес! Так нехай і твоє серце зрадіє, нехай добра надія і вірне щастя увійде в твій будинок, нехай буде чистим і великим це свято, нехай допомагає тобі Бог в благих справах і цілях. Бажаю міцного здоров’я, справжнього кохання і світу.

Зі світлим святом Великодня! Нехай благі починання неодмінно досягнутий результатів, в серце радіє любов, а тепло не залишає домівки.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Вітаємо зі світлим і чистим святом Великодня. Нехай у серці кожної людини оселитися Віра, Надія і Любов. Нехай в душі буде спокій і мир Божий!

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Воістину Воскрес! Бажаю сімейного довголіття, особистісного зростання, процвітання в обраній професії, безжурного настрою і відмінного самопочуття.

Привітати з Великоднем

Привітати з Великоднем своїми словами

Вітаю з довгоочікуваним радісним днем, світлим святом – Христової Великоднем! Бажаю розговітися смачним бадьорить кагором і ароматним паскою, перемогти всіх в битві крашанками. Веселіться і насолоджуйтеся, нехай сьогоднішній настрій збережеться надовго!

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!