Гарні привітання з Трійцею українською мовою

Наш сайт заощадить вам час, на пошук самих красивих привітань з Трійцею українською, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в поле твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай не вичерпається джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості завжди наповнений буде твій будинок.

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

У день Святої Трійці нехай наповниться душа твоя радістю, тіло – бадьорістю, думки – мудрістю, а серце – любов’ю, нехай успішними будуть всі твої починання, райдужними – перспективи, а життєві дороги завжди ведуть до щастя!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

З днем ​​Святої Трійці! Нехай цей світлий літнє свято наповнить серця новими надіями і теплом. Бажаю, щоб промінчики сонця щедро осяяли ваш будинок, свято принеслов нього благодать і спокій.

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Бажаю, щоб Батько і Син, і Дух Святий, все разом і окремо, оберігали тебе і частіше відправляє дари. Нехай блищать очі вірою і любов’ю, а над головою простягається чисте небо світлих надій. З Трійцею!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день обдарує вас справжніми радощами життя, відкриє перед вами всі двері і допоможе знайти віру в себе. Нехай те, про що ви мрієте, обов’язково здійсниться. Нехай натхнення допоможе виконати всі ваші бажання, хай ваша енергія б’є через край! Нехай кожна мить вашого життя буде бажаним і незабутнім. Вірте в чудеса, не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу життя! Нехай удача ніколи не відвертається від вас, нехай щастя стане абсолютною постійною величиною в вашому житті. Цей день справді святий, так проникніться ж святістю і зробіть якомога більше хороших справ. Нехай життя відкриє перед вами нові далі і радісні перспективи. Нехай у вас будуть тільки злети, без падінь і радість без розчарувань! Зі святом Трійці!